Sport

Grupa lui Rădoi

Ziarul de Vrancea
22 nov 2018 565 vizualizări

Selecționerul naționalei de tineret și-a dezvăluit preferințele în privința tragerii la sorți pentru campionatul european de anul viitor

Mirel Rădoi (37 de ani) a plecat ierii spre Bologna, unde va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor de la Campionatul European U21, de la anul. Selecționerul este conștient că toate naționalele sunt puternice și este exclus ca tricolorii să aibă avantaj în fața adversarelor.  “Toate sunt echipe valoroase, toate sunt echipe bune și va fi important momentul în care vom ajunge acolo. O grupă accesibilă este greu de spus în acest moment. Am încercat să îmi fac o grupă și am mers pe Germania, Danemarca, Austria și România.”, a spus Rădoi.  În privința fotbaliștilor ce vor fi luați în lot pentru turneul final, Rădoi nu știe deocamdată componența exactă. Astfel, va încerca să analizeze obiectiv, în funcție prestațiile fiecăruia. ”Acum nu am emoții. Am avut la fiecare partidă din ultimele patru, chiar și la amicalul cu Belgia, dar acum nu am emoții. Este greu, pentru că băieții se antrenează foarte bine, joacă foarte bine și din punctul acesta de vedere avem o problemă. Până la urmă asta cred că ar trebui să fie cea mai mare problemă, între ghilimele, cea mai mare grijă, să ne fie cât mai greu nouă să putem să alegem jucători. Important e că avem de unde”, a explicat Mirel Rădoi.  UEFA a publicat componența urnelor pentru tragerea la sorți a grupelor Campionatului European U21 din 2019. România se află în ultima urnă și va înfrunta cel puțin un adversar de top. Tragerea la sorți va avea loc astăzi, de la ora 19:00. Campionatul European de fotbal va fi organizat între 16-30 iunie 2019. șase orașe vor găzdui meciuri: Reggio nell’Emilia, Cesena, Bologna, Udine, Trieste și San Marino.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.