Sport

Greu cu insularii de la Malta

Ziarul de Vrancea
19 aug 2020 901 vizualizări

CFR Cluj a învins cu 2-0 pe FC Floriana și va juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor cu Dinamo Zagreb

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, scor 2-0, echipa malteză Floriana. Golurile au fost marcat de Mike Cestor, în minutul 53, și Cătălin Golofca, în minutul 90Â7.La campioana României, Dan Petrescu a trimis în teren următorii jucători: Bălgrădean - Burcă, Vinicius, Cestor, Camora - Chipciu ('89 - Golofca), Itu ('66 – L.Aurelio), Hoban - Deac, Rondon, Pereira ('83 - Susic). Meciul a fost controlat de clujeni, iar gazdele nu și-au creat ocazii clare de gol.


Prima repriză a fost una de tatonare, CFR nereușind să se apropie periculos în prea multe rânduri de poarta gazdelor. Itu a avut prima șansă, în min. 19, dar a luftat în careu la centrarea lui Deac. În min. 41, Pereira a ratat șutul la centrare lui Chipciu. Itu a fost blocat de Camenzuli ('44), iar la ultima fază a primei reprize, portarul Akpan, a reținut lovitura de cap a lui Rondon. În partea a doua, Pereira a cerut un penalty în min. 47, apoi șutul său a fost blocat de un fundaș ('53). Din cornerul care a rezultat, executat de Pereir, Mike Cestor a înscris cu capul. Gazdele au avut o oportunitate în min. 55, dar șutul lui Leone a fost blocat.CFR și-a încercat șansa de la distanță în min. 57, dar șutul a fost prins fără probleme de portar.

Cea mai periculoasă ocazie a maltezilor s-a consumat în min. 77, când Bălgrădean a avut o intervenție bună la un șut din unghi. Clujenii au marcat a doilea gol la ultima fază a meciului, Golofca înscriind cu capul din centrarea lui Rondon. „A fost un meci exact cum mă așteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulți jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice și un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost ușor deloc. Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, așa că să o spună alții. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au și presiune mare. Cu Floriana, dacă pierdem era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport. În turul doi preliminar, CFR Cluj va evolua, săptămâna viitoare, contra echipei Dinamo Zagreb.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.