Sport

Greii nu sunt interesați de națională

Ziarul de Vrancea
20 nov 2019 1247 vizualizări

*Marius Șumudică, Dan Petrescu și Victor Pițurcă nu vor succesiunea lui Cosmin Contra la postul de selecționer

Marius Șumudică a pus capăt speculațiilor cu privire la posibila sa numire pe postul de selecționer al naționalei României. Antrenorul a declarat în presa din Turcia că nu se pune problema să plece de la Gaziantep. Se simte foarte bine și vrea să își ducă proiectul la bun sfârșit. Marius Șumudică vrea să mai stea cel puțin doi ani la echipa turcă, când îi expiră contractul. „ „Sunt trei antrenori candidați pentru acel post, însă nu voi merge acolo, pentru că sunt fericit aici. Sunt o persoană căreia îi place să-și respecte cuvântul. Am mai avut oferte înainte din Golf, însă am promis că rămân. Sper să-mi închei proiectul de doi ani pe care îl am aici”. Antrenorul român a semnat cu Gaziantep în iunie 2019. A obținut rezultate satisfăcătoare, iar în acest moment echipa se clasează pe locul IX, cu 15 puncte după 11 etape.

Dan Petrescu a ținut să precizeze, la conferința de presă dedicată meciului CFR – Chindia că se află încă sub contract cu CFR Cluj.  Mai mult, el a menționat că nu a fost căutat de nimeni de la FRF în ultimul an și că se simte foarte bine la CFR Cluj. „Cei din Federație trebuie să decidă ce este bine pentru fotbalul românesc. Eu nu pot să spun decât că am contract aici și nimeni nu m-a căutat de la FRF într-un an de zile, deci nu am ce să mai răspund la acest subiect”, a afirmat Petrescu. El a precizat că nu se simte deloc blazat la echipa sa de club, că este foarte fericit la gruparea ardeleană și că își propune să câștige cât mai multe meciuri din cele opt pe care formația le mai are de disputat până pe 22 decembrie când se va intra în pauza competițională.

Tot într-o conferință de presă s-a pronunțat și antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Pițurcă. Întrebat ce părere are despre faptul că Daniel Pancu, antrenorul formației FC Rapid, l-a nominalizat ca înlocuitor al lui Cosmin Contra, Pițurcă a răspuns: „Nu mă surprinde că m-a nominalizat, dar nu vreau să mă nominalizeze nimeni pentru că e exclus ca eu să vin la echipa națională în momentul ăsta. Nu are rost. Eu nu vreau numai titlul cu Craiova, vreau și rezultate în continuare. Sunt alți antrenori... cei care decid sunt cei de la federație, ei își asumă numirea. E în joc și cariera celor care conduc FRF, pentru că atâta timp cât nu ai rezultate cu echipa națională e foarte greu. Mai ales din punct de vedere financiar. Așa că ei sigur analizează și vor lua o decizie bună sper eu”, a spus Pițurcă. El a criticat apoi mass-media care s-a purtat urât cu fostul selecționer, Cosmin Contra

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.