Sport

Granzii s-au făcut de râs

Ziarul de Vrancea
27 sep 2018 495 vizualizări

Real Madrid și Barcelona au fost învinse în aceeași etapă din campionatul spaniol

Rezultate șocante în etapa a VI-a a campionatului spaniol. Echipele care au dominat în ultimul deceniu fotbalul iberic, FC Barcelona și Real Madrid au fost învinse în aceeași rundă. Barça a pierdut în deplasare cu 1-2 în fața formației Formația FC Barcelona a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-2, de echipa Leganes, după ce a condus cu 1-0 prin golul marcat de brazilianul Coutinho, din pasa lui Messi, în min. 12. Însă formația antrenată de Mauricio Pellegrino a reușit să înscrie de două ori în mai puțin de un minut, prin El Zhar (’52) și Rodriguez (’53) și a obținut prima victorie în acest sezon. Leganes ocupă locul XVIII, cu numai patru puncte adunate în șase etape. Dacă suporterii “merengues” și-au frecat mâinile de bucurie, rău au făcut, pentru că și Real a pierdut. Partea proastă este că scorul a fost mult mai sever, 0-3, însă a fost administrat de o echipă fruntașă din “La Liga”, FC Sevilla. Pe stadionul din capitala Andaluciei, au marcat André Silva (’17, ’21) și Ben Yeder (’39).  În minutul 53, un gol al lui Modric a fost anulat după consultarea VAR. După șase etape, Barcelona și Real sunt pe primele locuri, cu câte 13 puncte,departajate de golaveraj. Urmează Atletico (11 p) și un pluton de trei echipe cu câte zece, Sevilla, Alaves și Espanyol.* Tot în etapa a VI-a, dar în Serie A, Genoa a învins pe teren propriu cu 2-0 echipa Chievo, prin golurile marcate de Piatek (’42) și Pandev (’54). Lucru îmbucurător, poarta echipei genoveze a fost apărată în acest meci de Ionuț Radu, goal-keeper-ul naționalei noastre U21, eroul meciului cu Portugalia, de la Paços de Ferreira. Napoli a învins cu 3-0 pe teren propriu cu 3-0 echipa Parma. Primul gol a fost marcat de Lorenzo Insigne, în min. 4, care și-a dedicat reușita colegului său român, Vlad Chiricheș, accidentat pentru o lungă perioadă de timp. Juventus a învins, pe “Delle Alpi” cu 2-0 pe Bologna, prin reușitele lui Dybala (’14) și Matuidi (’16) din pasa lui Cristiano Ronaldo. Juventus conduce în clasament cu 18 puncte, la distanță de trei lungimi față de Napoli.* În Cupa Ligii Angliei, Chelsea a învins pe Liverrpool chiar pe “Anfield” cu 2-1. Cormoranii au marcat în min. 58, prin Daniel Sturridge, dar Chelsea a întors rezultatul datorită reușitelor lui Emerson (’79) și Hazard (’85). Scorul acestei faze a Cupei Ligii Angliei, 8-0 (3-0), a fost stabilit de West Ham United în meciul cu Macclesfield, din liga a IV-a, disputat pe teren propriu.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.