Sport

Granzii ne cresc copiii

Ziarul de Vrancea
17 iun 2018 344 vizualizări

Juventus Torino și Barcelona deschid campusuri de antrenament în Româ-nia

Tabăra de fotbal deschisă în premieră de campioana Italiei, Juventus Torino, în România reunește peste 90 de copii, se arată într-un comunicat. Tinerii fotbaliști sunt pregătiți în stilul Juventus de trei antrenori de la echipele de copii și juniori ai bianconerilor, în frunte cu Eugenio Astorino Tutoli, directorul tehnic al școlii de Fotbal Sisport Juventus Torino. Antrenorul italian, care spune că a venit cu încredere în România, s-a declarat mulțumit de felul în care s-au comportat copiii la primul antrenament, care a avut loc duminică. Eugenio Astorino și echipa lui, Carlo Buonopane și Antonio Leo, ajutați de antrenorii români Ștefan Toma, Ion Dumitrache David Tudor și Ionuț Vreme, știu foarte bine ce au de făcut. "Știu că tinerii fotbaliști din România sunt foarte talentați și am venit aici ca să îi pregătim în stilul Juventus Torino, exact la fel cum o facem în Italia sau în celelalte tabere de pregătire deschise de noi în toată lumea", a spus Eugenio Astorino. Tabăra de fotbal a fost adusă în premieră în România de Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio. "Eu am speranța ca măcar unul dintre copiii aceștia ne va face să fim mândri de echipa României la Campionatul Mondial de fotbal de peste opt ani”, a declarat Luigino Pellegrini. Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbaliști cu vârste între 7 și 16 ani șansa unei experiențe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene și de a afla din secretele celebrei școli de fotbal.

Tot ieri, s-a anunțat că FC Barcelona va deschide un campus al “Barça Academy”, la Cluj unde sunt așpteptați, între 4 și 8 septembrie, sute de copii cu vârste între 8-18 ani vor fi adunați, sub coordonarea antrenorilor academiei de fotbal de la FC Barcelona. Campul Barça Academy se desfășoară în peste 40 de țări.B arça Academy este un proiect FC Barcelona, care a ajuns în peste 40 de țări de pe toate continentele, organizând 37 de școli permanente și peste 170 de campuri la care au participat până în prezent peste 400.000 de copii.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.