Sport

Goluri cu toptanul în „Champions League”

Ziarul de Vrancea
19 oct 2021 705 vizualizări

”Șerifii” din Tiraspol, fără gloanțe la Milano * Tătărușanu a revenit în competiție *Griezmann, înger și demon pentru Atletico

Inter Milano a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Șeriff Tiraspol, în etapa a III-a a Grupei D a Ligii Campionilor. Înaintea acestui meci, debutanta din Tiraspol avea maximum de puncte, după succesele cu Real Madrid și Șahtar Donețk. În aceeași grupă, Real Madrid a învins clar în deplasare,scor 5-0 pe Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu..

În grupa A, Manchester City a câștigat cu scorul de 5-1 partida de la Bruges, cu echipa locală. Meciul a fost condus de o o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. Pe „Parc des Princes”, PSG a avut o treabă complicată cu RB Leipzig. Germanii au condus cu 2-1, dar Messi a fost cel care a întors rezultatul, în minutele 67 și 74. În timpul adițional, autorul primului gol parizian, Kylian Mbappé a vrut să execute și el un penalty, dar a ratat.

La Porto,în grupa B, portarul Ciprian Tătărușanu și-a făcut debutul în Liga Campionilor pentru ACMilan. El a revenit în competiție după opt ani, de pe vremea când evolua la Steaua. Porto a câștigat cu 1-0, „Tătă” fiind învins dintr-un șut de la 16 metri În finalul meciului, portarul român a mers în careul gazdelor la un corner. Un meci foarte disputat a avut loc la Madrid, pe stadionul „Wanda Metropolitano”. Liverpool a început în forță partida cu Atletico, a marcat două goluri în primele 15 minute (Milner și Keita), dar până la pauză, Antoine Griezmann a adus egalarea. Însă atacantul francez fost eliminat, în minutul 52, cu cartonaș roșu acordat direct de arbitrul german Daniel Siebert. Atacantul madrilen a ridicat piciorul prea mult și l-a lovit cu talpa în figură pe Firmino. Liverpool a preluat conducerea din penalty, executat în min. 78 de Mohamed Salah. Patru minute mai târziu, și „Atleti” a primit un penalty, care nu a fost acceptat de VAR.

Un alt scor categoric s-a înregistrat la Bosfor, în grupa C, unde Sporting Lisabona a învins cu 4-1 pe Beșiktaș, Eroul meciului a fost fundașul uruguayan Coates, care a înscris din faze identice, la 0-0 și 1-1: centrare din corner de pe partea dreaptă, deviere cu capul și gol marcat tot cu capul. În prelungirile primei reprize, la 1-3, și Alex Teixeira a reușit un gol spectaculos, pentru Beșiktaș, gol invalidat de VAR. În celălalt meci, la Amsterdam, Ajax a învins cu 4-0 o fostă deținătoare a trofeului, Borussia Dortmund. Iată clasamentele celor patru grupe:

Grupa A: 1. PSG – 7 p; 2. ManCity – 6 p; 3. Bruges – 4p; 4.RB Leipzig – 0 p.

Grupa B: 1. Liverpool – 9 p; 2. Atletico – 4 p; 3. Porto – 4 p; 4. Milan – 0 p.

Grupa C: 1. Ajax – 9 p; 2. Borussia – 6 p; 3. Sporting – 3 p; 4.Beșiktaș - 0 p.

Grupa D: 1. Real Madrid – 6 p; 2 Șeriff – 6 p; 3.Inter – 4 p; 4. Șahtar 1 p.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.