Sport

Ghinioanele nu mai contenesc

Ziarul de Vrancea
19 mar 2019 484 vizualizări

Inaintea meciului de sâmbătă, cu Suedia, s-a accidentat și Cristi Ganea, care a făcut în Spania o leziune fibrilară *

Fundașul echipei Numancia, Cristian Ganea, este indisponibil pentru partidele naționalei cu Suedia (23 martie) și Insulele Feroe (26 martie). Ganea s-a prezentat în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia, cu probleme medicale, în urma partidei disputate la formația de club, duminică seară. În urma investigațiilor efectuate de staful medical al tricolorilor, s-a constatat că tricolorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 1 la nivelul gambei stângi. Întrucât perioada de recuperare este de două săptămâni, Cristi Ganea nu va fi apt pentru debutul în preliminarii. Jucătorul va rămâne în cantonament până joi, pentru a continua tratamentul, dar nu va face deplasarea în Suedia împreună cu echipa națională, urmând a reveni la formația de club. Selecționerul Cosmin Contra nu va chema alt jucător în locul lui Ganea, titularul postului fiind craioveanul Nicușor Bancu. Cosmin Contra are multe probleme cu accidentările înaintea debutului în preliminariile Campionatului European, iar numărul indisponibillor a crescut la opt.  Cosmin Contra știa înainte selecției că Florin Andone și Vlad Chiricheș vor lipsi, din cauza accidentărilor, dar a mai primit alte vești rele pe parcurs, odată reunit lotul. În urmă cu câteva zile, George Țucudean a fost oprit din activitate, întrucât va fi supus unei intervenții medicale la inimă, iar luni a fost nevoit să renunțe la Grozav, care s-a accidentat la antrenamentul naționalei. De asemenea, Răzvan Marin, Paul Anton și Romario Benzar au și eu probleme medicale, dar încă sunt în lotul lui “Guriță”.

Contra a vorbit, ieri, și despre  dinamovistul Dan Nistor, care a prins al doilea val de convocări la echipa națională. Jucătorul alb-roșu va face parte din lotul tricolorilor în dubla cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile Euro2000.  Din cauza problemelor acuzate de jucătorii Răzvan Marin și Paul Anton, selecționerul Cosmin Contra a apelat la serviciile mijlocașului în vârstă de 30 de ani. Inițial, “Guriță” a fost contestat de oamenii din fotbal pentru că nu l-a convocat pe Nistor, iar totul a pornit de la o situație petrecută în urmă cu doi ani, atunci când Contra era antrenorul lui Dinamo, iar acesta le-a cerut oficialilor clubului să se realizeze  un schimb între Nascimento de la CFR Cluj și Nistor, transfer care s-a și realizat. “S-a creat între mine și Nistor o problemă care nu a existat niciodată. Din punctul meu de vedere, nu știu dacă și din punctul lui Dan. S-a luat o decizie în care a fost de acord fiecare parte la momentul respectiv. Cred că lumea își face o părere greșită despre mine. Nu sunt genul care să țin la ranchiună și nu sunt genul care să privez echipa națională de anumiți jucători dacă merită să fie la echipa națională” , a clarificat Cosmin Contra situația dintre el și Dan Nistor, la Telekom Sport.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.