Sport

Ghici cine taie piroane?

Ziarul de Vrancea
22 mar 2020 855 vizualizări

Marius Șumudică, antrenorul echipei Gaziantep spune că a plecat în România cu acordul patronului

Vicepreședintele clubului Gaziantep FK, Mahsun Altunkaya, a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că a aflat cu surprindere de plecarea tehnicianului Marius Șumudică în România cu un avion privat, în contextul discuțiilor din ultimele zile cu antrenorul român. Pe site-ul grupării din Gaziantep, Altunkaya menționează că după decizia de suspendare a campionatului Turciei, la 18 martie a avut o întrevedere cu Șumudică, în care au discutat despre cum poate trece clubul de această perioadă. Tehnicianul ar fi spus atunci că susține conducerea clubului în deciziile pe care aceasta le va lua. Tehnicianul român afirmă că a procedat normal, plecând cu acordul patronului clubului. „Eu sunt în continuă legătură cu bașkanul clubului și sunt un pic, așa, mirat de atitudinea celor doi vicepreședinți. De altfel, am și primit un comunicat din partea lor,în care îmi spuneau că din data de 26 să vin cu echipa acolo, făcând programul fără să mă consulte. Eu cred că programul trebuie să-l facă antrenorul. Eu am avut o discuție cu bașkanul clubului, i-am explicat că voi pleca acasă, după care ieri am vorbit și am făcut programul în funcție de niște date puse, așa, după ureche, pentru că în momentul de față federația nu a luat nicio decizie, nu se știe ce se va întâmpla. Și nu înțeleg atitudinea lor, de ce îi deranjează că am plecat acasă, în momentul în care eu chiar am anunțat bașkanul clubului. Practic, nu am făcut nimic anormal. Nu se face niciun fel de antrenament, am pus preparatorul meu fizic să le facă program!” a declarat Șumudică, la ProX.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.