Sport

Gest nobil al handbalistelor

Ziarul de Vrancea
16 ian 2018 612 vizualizări

In frunte cu Narcisa Lecușanu, lumea handbalului s-a mobilizat pentru a strânge bani pentru o colegă suferindă de cancer * mingea cu care CSM București a câștigat bronzul Ligii Campionilor va fi scoasă la licitație

Narcisa Lecușanu, oficial al IHF, anunță scoaterea la licitație a mingii cu care CSM București a câștigat medaliile de bronz în Liga Campionilor în fața Buducnost, în 2017, dar și a unui tricou personal, pentru a spriji strângerea de fonduri necesare Gabrielei Artene, fostă componentă a naționalei, care a fost diagnosticată cu o tumoare și trebuie operată de urgență.  Gabriela Artene, fostă jucătoare a echipei naționale, este bolnavă de trei ani, iar în 2015 i s-a descoperit o tumoare la urechea dreaptă. Nu a dorit să facă publice problemele sale de sănătate, dar a fost convinsă de foste colege de echipă să fie de acord. Fosta extremă a naționalei ar urma să fie supusă unei operații în Italia, care costă circa 13.500 de euro, fonduri de care nu dispune. Lumea handbalului s-a mobilizat pentru a o ajuta să strângă acești bani, iar printre cei care își oferă sprijinul se numără și Narcisa Lecușanu, în prezent oficial în cadrul IHF.

A fost un moment foarte trist pentru mine să aflu că Gabi este bolnavă și fac un apel către toți cei care au cunoscut-o și nu numai, să o ajutăm. Gabi are nevoie de două intervenții, prima dintre ele se ridică la 13.500 de euro și va fi făcută în Italia. Din păcate, clinica nu a fost de acord cu decontarea cheltuielilor prin Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că trebuie să o sprijinim. în aceste momente vreau să fim alături de Gabi și să încercăm să o ajutăm fiecare cu ce putem”, a scris Lecușanu într-un mesaj postat pe Facebook. Ea a deschis o licitație pe pagina sa oficială, pentru mingea cu care s-a jucat meciul pentru medaliile de bronz între Buducnost - CSM București la Final Four al Ligii Campionilor din 2017, dar și tricoul personal de la Gala Campioanelor ”Oltchim 2017”. Licitația pentru mingea oficială a meciului Buducnost - CSM București va începe de la 2.500 de lei, iar pentru tricou prețul pornește de la 800 de lei.

Gabriela Artene a adunat aproape 30 de selecții în echipa națională, iar la nivel de echipe de club a jucat aproape toată cariera la Oțelul Galați, cu care a atins trei semifinale de Cupa EHF, dar și câte un sezon la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Remin Deva și Poli Timișoara.  În prezent, este antrenor la școala de handbal pe care a deschis-o în Galați, Handbal Art.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.