Sport

Genk, Rangers sau Lazio?

Ziarul de Vrancea
4 mai 2020 1157 vizualizări

Situația viitoare a lui Ianis Hagi rămâne în continuare sub semnul întrebării

Echipa italiană de fotbal Lazio Roma este pregătită să acționeze pentru transferul lui Ianis Hagi, în cazul în care clubul scoțian Glasgow Rangers va decide să să nu activeze clauza de cumpărare a mijlocașului român de la formația belgiană Genk, estimată la 4 milioane de lire sterline, informează ziarul The Scottish Sun. „Hagi este decis să rămână pe Ibrox, iar antrenorul Steven Gerrard speră la rândul său să ajungă la un transfer definitiv. Însă, directorul de fotbal al lui Rangers, Ross Wilson, recunoaște că actuala criză a coronavirusului a dus la o anumită incertitudine pe piața transferurilor în această vară. Iar asta ar putea avea un impact în privința deciziei de a-a transfera definitiv pe Hagi”, scrie publicația citată. „Lazio este în alertă, în cazul în care Rangers alege să nu apese trăgaciul. Echipa din Serie A dorește un nou playmaker și a avut în vedere atragerea campionului mondial Mario Goetze de la Borussia Dortmund. Se pare, însă, că directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, preferă un transfer al lui Hagi, jucător în vârstă de 21 ani. Rangers rămâne în pole position pentru semnătura acestuia, după ce românul a devenit un favorit al fanilor de pe Ibrok”, mai scrie The Scottish Sun. Ianis Hagi a fost recrutat de la Genk în perioada de transferuri din ianuarie, până la sfârșitul sezonului 2019-2020, făcându-se remarcat în primul rând cu ocazia victoriei dramatice a lui Rangers în fața formației Sporting Braga (3-2), în februarie, când a înscris de două ori, după ce oaspeții au condus cu 2-0.


Ross Wilson a declarat pentru ziarul The Herald că încă nu s-a luat o decizie. „ Suntem în contact regulat cu Ianis, așa cum suntem cu toți jucătorii. El a avut un impact fantastic și suntem foarte fericiți cu el. Este împrumutat până la finalul acestui sezon, așa că va fi alături de noi cel puțin până în iunie sau cât se va încheia sezonul. Avem o opțiune exclusivă pentru el, care a fost convenită la vremea respectivă. Mai avem un pic de timp până când va trebui să luăm o decizie”.Avem o relație foarte bună cu Ianis Hagi, cu agentul său și cu tatăl său. Asta a funcționat foarte bine și a fost un împrumut de succes pentru noi până acum”, a mai spus responsabilul clubului Glasgow Rangers.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.