Sport

Ganea vrea iar la națională

Ziarul de Vrancea
26 ian 2020 822 vizualizări

Fundașul stânga transferat la Athletic Bilbao revine pentru șase luni la echipa care l-a format

Fotbalistul echipei FC Viitorul Constanța, Cristian Ganea, a afirmat, iar că a avut mai multe oferte din străinătate dar a preferat formația constănțeană întrucât aici se simte cel mai bine și că are posibilitatea să joace mai mult. „Am avut oferte și din alte țări, dar am ales Viitorul pentru că e casa mea și mă simt cel mai bine aici. Eu cred că aceste cinci luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea acolo, m-am acomodat foarte bine cu vestiarul, însă nu am jucat. M-am întors în România pentru a juca. La Viitorul vreau să fac treabă bună să ne calificăm pe locurile 1-6 și pe viitor vom vedea. Nu mi-am propus nimic altceva. Sunt patru meciuri foarte grele, însă trebuie să luăm meci cu meci, să ne gândim la victorie și cu siguranță ne vom califica”, a declarat Ganea într-un interviu publicat pe site-ul oficial al clubului. Unul dintre obiectivele lui Ganea pentru 2020 este să revină la echipa națională.

FC Viitorul și Athletic Bilbao au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului stânga Cristian Ganea la echipa constănțeană de fotbal pentru următoarele șase luni, a anunțat clubul din Ovidiu, vineri, pe site-ul său oficial. Cristian Ganea a mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2015-2018, în care a marcat 8 goluri în 94 de partide din Liga 1.


Ganea, care a debutat și în echipa națională pe când juca la echipa antrenată de Gheorghe Hagi, a cucerit titlul de campion cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017 și a fost marcatorul golului în victoria Viitorului cu 1-0 în fața formației APOEL Nikosia, în preliminariile Champions League, sezonul 2017-2018.

Cristian Ganea a ajuns în 2018 la Bilbao, dar nu a reușit să se impună și a fost împrumutat la Numancia în sezonul trecut. Nu are nicio partidă jucată în stagiunea actuală.

.........

FC Viitorul i-a mai achiziționat în această iarnă pe mijlocașul Cosmin Bîrnoi (Poli Iași) și pe mijlocașul francez Malcom Sylas Edjouma Laouari (Lorient), dar s-a despărțit de Valentin Cojocaru (FC Voluntari), de Andreias Calcan (Ujpest Budapesta), de Steliano Filip (contract reziliat), de francezul Lyes Houri (MOL Fehervar FC) și de brazilianul Eric de Oliveira (FC Voluntari).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.