Sport

Galerie foto | Șahiștii vrânceni în competiții interjudețene

Ziarul de Vrancea
11 aug 2019 1504 vizualizări

Filip-Andrei Toia , locul al treilea la Mangalia

După ce la 4 august 2019 în Orașul Erou Mărășești șahistul vrâncean Filip-Andrei Toia a reușit să câștige detașat Turneul C al competiției  CUPA DE VARĂ GENERAL EREMIA GRIGORESCU, iată-l după numai șase zile obținând un nou succes. Sâmbătă 10 august la Cercul Militar Mangalia cu ocazia competiției ZIUA MARINEI ROMÂNE, în cadrul turneului pentru copii,  Filip a reușit să se claseze pe locul al treilea la categoria de vârstă U7 (copii sub 7 ani sau care au împlinit 7 ani anul acesta). Această competiție are o tradiție foarte îndelungată, desfășurându-se an de an în preajma Zilei Marinei Române. Facem precizarea că Cercul Militar Mangalia este instituția nu numai din armată ci din întregul sistem național de apărare unde se organizează cele mai multe și cele mai reușite concursuri de șah, îndeosebi pentru copii și juniori, motiv pentru care transmitem felicitări maiorului în rezervă Andrei Furcă.

Denis Pilă, câștigătorul turneului de la Brăila

A doua zi, duminică 11 august, alt șahist vrâncean de perspectivă, Denis Pilă, ocupantul primului loc de la Turneul B al competiției CUPA DE VARĂ GENERAL EREMIA GRIGORESCU de la Mărășești, la interval de o săptămână a repetat buna evoluție și a reușit în cadrul competiției TROFEUL MICUL ȘAHIST de la Brăila să ocupe cu șase victorii și o remiză din șapte partide locul întâi în clasamentul general (atât băieți cât și fete din toate categoriile de vârstă ale turneului respectiv). El are la activ încă multe alte succese atât în Vrancea cât și în alte județe și dacă va continua cu aceeași seriozitate și preocupare sigur va face pasul spre înalta performanță.

Giulia Lungu, locul înâi la fete U10 la Brăila

Un rezultat foarte bun la TROFEUL MICUL ȘAHIST de la Brăila a obținut și Giulia Lungu cu un binemeritat loc unu la fete U10 și locul al doilea la fete în clasamentul general, la egalitate de puncte cu prima fată de la categoria superioară de vârstă, U12 ani. Ea a fost devansată doar la criteriile de departajare dar a reușit să se claseze înaintea altor fete mai mari. Giulia face pregătire la sala de șah a C.S.M. Focșani 2007 dar dacă ar fi din oraș să poată veni mai des la pregătire altele ar fi și rezultatele ei, având în vedere aptitudinile pentru șah.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.