Sport

Galerie foto | Ediția a XVII-a a Turneului internațional de judo Memorialul ”Aurel Cîmpeanu” de la Focșani

Ziarul de Vrancea
11 nov 2019 1742 vizualizări

În anul în care s-au împlinit 50 de ani de la înființarea primului club vrâncean de judo, ediția a XVII-a a TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU” a adus la Focșani nume importante din istoria acestui sport, mari campioni și mari antrenori care fac cinste judoului românesc.

 

Am fost onorați în acest an să-l avem ca invitat special pe FABIO BASILE, un talentat sportiv din Italia cu un palmares impresionat chiar dacă are doar 25 de ani, cea mai mare performanță a sa fiind medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în 2016, categoria -66 kg.

Prezența sa la această ediție a Memorialului ”AUREL CÎMPEANU” a fost o motivație în plus pentru tinerii judoka aflați în competiție, un imbold pentru a face cât mai mulți pași în drumul spre succesul sportiv.

GIORGIA HAGIANU, multiplă campioană națională la categoria ei de vârstă, cu rezultate meritorii și medalii de aur la cupe și campionate europene, este o sportivă de perspectivă care face cinste judoului vrâncean și românesc, fiind premiată și la această ediție a MEMORIALULUI ”AUREL CÎMPEANU”.

Component al lotului național de judo cadeți al României, câștigător a numeroase medalii de aur la Campionatele Naționale și cu rezultate deosebite în competițiile de nivel european, ALEXANDRU MATEI a fost premiat în cadrul TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU” ediția 2019.

Este cel mai titrat sportiv al judeţului Vrancea, obţinând în decursul carierei sale 11 titluri de campion naţional, unul de campion mondial, unul de campion european, dar şi cinci medalii la Cupa Mondială.

Chiar dacă au trecut aproape două decenii de când acesta a renunţat la cariera de sportiv de performanță, ramâne și în prezent unul dintre cei mai medaliați sportivi ai României!

Prietenul turneului nostru, ADRIAN CROITORU, a fost și în acest an alături de tinerii judoka care speră să-i calce pe urme în drumul către succesul sportiv.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.