Sport

Galerie foto | Concursul de șah pentru juniori și seniori ”Cupa de Vară Greșu”

Ziarul de Vrancea
12 sep 2019 1890 vizualizări

Concursul de șah clasic s-a desfășurat în perioada 5 - 8.09.2019 în sistem open elvețian, 7 runde, cu un timp de gândire de 60 minute + 30 sec/mutare pentru fiecare jucător, sub următoarea structură:

Concursul de șah blitz s-a desfășurat în data de 6.09.2019 în sistem open elvețian, 7 runde, cu un timp de gândire de 3 minute + 2 sec/mutare pentru fiecare jucător, sub următoarea structură:

Acest amplu concurs de șah a reunit 126 de jucători de la mai multe cluburi din Vrancea dar și din întreaga țară (CM de Șah Speranța Focșani, CSM Focșani 2007, CS Olimp Șah Focșani, ACS Genius Galați, AS Club Șah Victoria Bacău, Clubul de Șah Diana Galați, CS Ariadna Suceava, CS Șah Club Galați, CS Universitar De Șah București, Clubul de Șah Al Municipiului Baia Mare, ACS Fianchetto Constanța, CS Jeco-Centrocoop București, ACS Napocensis Activ Cluj Napoca, ACS Pheonix Buzău, ACS Satori Art Slobozia, ACSJocul de Șah Râmnicu Valcea, CS Logic 64 Brașov, ACS de Șah Realitatea Huși, ACS Logic Delta, etc.) precum și din Republica Moldova și Bulgaria.

În funcție de clasamentul final s-au remarcat și au fost premiați următorii șahiști seniori și juniori de la cluburile cu secție de șah din Vrancea:

Grupa U2000

Grupa U10

Grupa U08

Grupa începători

Grupa Blitz Open

Grupa Blitz U10

Organizarea acestui tradițional concurs de șah a fost asigurată de către Andrei Arghirescu iar arbitrajul de către Mihai Strîmbu, Sandu Gurguiatu și Marius Arghirescu.

De remarcat este participarea unor șahiști juniori de la CSM Focșani 2007, cu puțin timp în urmă la următoarele concursuri:

Precizăm că în perioada 26 - 29 septembrie 2019, la Centrul de Agrement Gălăciuc (Tulnici, județul Vrancea) se va organiza un interesant concurs de șah clasic destinat seniorilor și juniorilor legitimați dar și copiilor începători nelegitimați. Acest concurs va fi organizat de către Asociația Județeană de Șah Vrancea, CM de Șah Speranța Focșani cu sprijinul substanțial al DJST Vrancea dar și cu obișnuita implicare a celorlalte cluburi cu secție de șah din Vrancea.

Informații transmise de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah a clubului CSM Focșani 2007

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.