Sport

Galactici la porțile Cetății Eterne

Ziarul de Vrancea
25 nov 2018 494 vizualizări

AS Roma – Real Madrid, meciul zilei în Liga Campionilor

Bayern Munchen - Benfica, AS Roma - Real Madrid și Juventus - Valencia se vor întâlni, astăzi, în etapa a cincea, penultima, a fazei grupelor Ligii Campionilor.  Bayern München are zece puncte în fruntea clasamentului grupei E și cu o victorie în fața formației din capitala Lusitaniei își poate asigura accesul în faza eliminatorie. Portughezii, cu patru puncte, au alte patru în urma locului doi, Ajax Amsterdam, care are mari șanse la Atena în meciul cu AEK de a face un pas mare spre optimi. În grupa F, situația este mai complicată: Manchester City conduce cu 9 puncte, urmată de Olympique Lyon (6 p), Hoffenheim  (3 p) și Șahtar Donețk (2 puncte).”Cetățenii” lui Pep Guardiola au o deplasare dificilă la Lyon, care le-ar putea asigura și calificarea matematică în caz de victorie. Celelalte două echipe, Hoffenheim și Șahtar, se gândesc mai mult la locul III calificabil pentru șaisprezecimile Europa League, decât la calificare.

În grupa G, Roma se bate pe “stadio Olimpico” cu Real Madrid, care a câștigat cu 3-0 meciul tur. Ambele echipe au câte nouă puncte, Real fiind dezavantajată de înfrângerea de la Moscova, dar și de o formă slabă în campionat. Totuși, romanii sunt precauți: Real joacă altceva în Liga Campionilor, Celălalt meci al grupei, ȚSKA Moscova (4 p) – Viktoria Plzen (1p), pare, de asemenea o dispută pentru locul III. În grupa H, continuă duelul la distanță dintre Juventus (9 p) și Manchester United (7), întâlnind pe “Delle Alpi” o echipă a Valenciei (5 p) care nu a renunțat la “faza KO. United joacă pe teren propriu cu “cenușăreasca” grupei, Young Boys Berna care n-a izbutit decât o remiză, cu Valencia. Meciurile de la Atena și Moscova se dispută de la ora 19:55, iar celelalte au loc de la 22:00. Partidele pot fi urmărite pe canalelel Look TV, DigiSport și Telekom Sport. Mâine, au loc meciurile rundei a cincea din grupele A-D.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.