Sport

Gabi Ruse n-a prins Cincinnati

Ziarul de Vrancea
15 aug 2021 597 vizualizări

Ea a fost învinsă clar de canadianca Fernandez în ultimul tur de calificări

Elena Gabriela Ruse (110 WTA) a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie WTA 1.000 de la Cincinnati. Ea a fost învinsă, în turul al doilea al calificărilor, cu scorul de 2-6, 0-6 de către jucătoarea canadiană Leylah Fernandez (70 WTA).

*Camila Giorgi (71 WTA) a câștigat, duminică, turneul de categorie WTA 1.000 de la Montreal, cel mai prestigios din cariera ei. Ea a învins-o, în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, pe sportiva cehă Karolina Pliskova (6 WTA) după un meci care a durat o oră și 40 de minute. Camila Giorgi (29 de ani) mai are două trofee în palmares, de categorie inferioară, și alte șase finale jucate. După acest turneu, jucătoarea din Cehia, în vârstă tot de 29 de ani, urcă pe locul 4 WTA, în timp ce Giorgi va fi pe locul 34 WTA.

* Tenismanul rus Daniil Medvedev, numărul 2 mondial și prim favorit, a câștigat turneul din seria Masters 1000 de la Toronto și a obținut al treilea titlu ATP în acest an. Rusul s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-3, într-o oră și 25 de minute, contra americanului Reilly Opelka (32 ATP). Medvedev, 25 de ani, a disputat a patra finală în acest an, după cele câștigate de la Marseille și Mallorca și cea pierdută de la Openul Australiei, contra lui Novak Djokovic. El a obținut al 12 titlu al carierei, al patrulea de Masters 1000, după cele de la Cincinnati și Shangai în 2019 și Paris în 2020.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.