Sport

FRF lansează Proiectul ”Youth Council”

Dan Chiriac
17 mai 2017 789 vizualizări

La activitate sunt invitaţi tineri, fete și băieți, cu vârsta cuprinsă între 19 – 29 ani

Federația Română de Fotbal, împreună cu Fundația Friedrich Naumann, invită tinerii, fete și băieți, cu vârsta cuprinsă între 19 – 29 ani, să se implice începând cu luna iunie a acestui an într-unul dintre cele mai ambițioase proiecte din fotbalul românesc. Proiectul ”Youth Council” urmărește să aducă aproape de fotbal tineri cu inițiativă și cu idei de dezvoltare a comunității, ce pot fi materializate prin proiecte în care fotbalul să joace rolul de liant social. “Pentru aceasta, vă invităm să depuneți în perioada 2 – 25 mai dosarele de candidatură, care să conțină un CV în format Europass, o scrisoare de intenție și un eseu de maximum trei pagini, care să răspundă la una din următoarele trei întrebări: Cum putem stimula dezvoltarea tinerilor cu ajutorul fotbalului? Care este impactul social al valorilor fotbalistice?

Ce schimbare poți aduce în comunitatea ta cu ajutorul fotbalului? Selecția dosarelor va avea loc până în data de 28 mai, iar între 28 mai și 3 iunie candidații ale căror dosare au fost selectate vor fi sunați sau invitați la un interviu la Federație”, se arată într-un comunicat al FRF. La finalul procesului de selecție, un număr de maximum 25 de tineri va participa la un seminar organizat la Centrul Național de Fotbal Buftea în perioada 13 - 16 iunie. În timpul seminarului, vor fi identificate un număr de 4 – 5 inițiative care vor primi din partea FRF o mică susținere materială, pentru a fi puse în aplicare de către cursanți, în perioada următoare. “Costurile de cazare și masă și materialele de curs vor fi puse la dispoziția participanților cu titlu gratuit de către organizatori. Vă rugăm să transmiteți dosarele de candidatură la adresa de mail: youthcouncil@frf.ro, până pe data de 25 mai a.c., iar dacă doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe aceeași adresă”, mai transmite FRF. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.