Sport

Foto | Președintele secției moto a clubului vrâncean ACS Odobești prezent la Adunarea Generală a Federației Române de specialitate

Ziarul de Vrancea
21 mar 2023 940 vizualizări

Sâmbătă 18 martie 2023, la sediul Ministerului Sportului,s-a desfășurat Adunarea Generală Federația Română de motociclism, unde au participat 86 de cluburi din toată România. Printre participanți s-a numărat și Georgian Mocanu, președintele secției moto a clubului vrâncean ACS Odobești.Iată ce a precizat aceasta pentru Ziarul de Vrancea în legătură cu prezența sa la evenimentul menționat.

Am discutat activitatea sportivă și financiară pentru sezonul competițional 2022 încheiat cu rezultate extraordinare pentru clubul ACS Odobești secția moto.

S-a votat bugetul 2023 unde ne regăsim cu 20% mai puțină finanțare din parte Ministerul sportului,.În calendarul competițional 2023 pentru toate ramurile ( campionatul regional/ național/ balcanic/european/mondial ) clubul nostru figurează ca organizator pe 9 septembrie 2023 a etapei Enduro-Cross <<CUPA VIILOR DOMNEȘTI ODOBEȘTI>> .

Ne bucuram enorm pentru că  am împlinit  5 ani de când am făcut afilierea (2018-2023) la Federația Română de motociclism și am demonstrat în acești ani ,seriozitate, dorința de performanță și dezvoltarea sportului cu motor in zona de Est ( Moldova).  Am adus un plus de valoare comunității noastre prin organizarea de evenimente unice în județul Vrancea ( etapa Enduro-Cross și Drumul Mausoleelor pe Motocicletă) care au devenit o tradiție în Orașul Viilor Domnești Odobești. 

Pregătim sezonul competițional 2023 cu mare încredere pentru a urca la finalul anului pe podium la categoriile ( Enduro-Cross clasa atv,quad,moto,ssv/ ) la categoria Motocross , categoria Drag Race , categoria viteza , Hard-Enduro.

În calitate de președinte al secției moto am luat cuvântul în adunarea generală și am propus colegilor mei din țară să folosim fondurile pentru bazele sportive pentru sportul cu motor prin <<Programul Operațional Regional>>.

Domnul Președinte Mureșan și secretarul general Sabin Olariu au promis susținerea tuturor proiectelor pentru dezvoltarea bazelor sportive.

Mulțumim pentru sprijinul necondiționat al Primăriei Odobești și a domnului Primar Daniel Nicolaș ,tuturor sponsorilor care au susținut activitatea sportivă a clubului sportiv ACS Odobești secția moto.” a menționat președintele secției moto a clubului ACS Odobești, Georgian Mocanu.

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.