Sport

Foto | Participarea șahiștilor de la CSM Focșani 2007 la rundele 6, 7 ale „CN pe echipe, seniori - divizia B”

Ziarul de Vrancea
28 nov 2021 1010 vizualizări

Campionatul Național de șah pe echipe de seniori - Divizia B

În perioada 19 - 25 noiembrie s-au desfășurat meciuri din rundele 6 și 7 din cadrul concursul de șah clasic „Campionatul Național de șah pe echipe de seniori - Divizia B”, competiție majoră organizată de către Federația Română de Șah, o echipă fiind alcătuită din 4 jucători titulari care concurează în runda respectivă, rezultatele fiind omologate la Federația Română de Șah și la Federația Internațională de Șah (FIDE).

Seria a VIII-a, în care evoluează și două echipe din Vrancea, este formată în total din următoarele 8 echipe: CSM Focșani 2007, CS Olimp Șah Focșani, ACS Smart Galați, CSM Galați, CS Minerva Brăila, Clubul de Șah Diana Galați, CSȘah Club Galați și CS Micul Prinț Brăila.

Echipa CSM Focșani 2007 participă la acest CN de șah pe echipe de seniori - divizia B, la fiecare rundă, cu un lot format 100% din juniori U16, U14 sau U12 formați pe plan local în Vrancea la CSM Focșani 2007.

Pilă Denis-Ionuț și Dăscălescu Adelin-Ștefan (juniori legitimați pe CSM Focșani 2007) au fost dublu legitimați și la echipa CS Olimp Șah Focșani pentru a da posibilitatea a cât mai mulți șahiști juniori de la CSM Focșani 2007 să participe la competiții de șah cât mai puternice.

Campionatul Național de șah pe echipe de seniori - Divizia B - runda 6

La Galați, în runda a VI-a, echipa CSM Focșani2007 a jucat cu echipaClubul de Șah Diana Galați, scorul meciului fiind de 2 - 2, iar componenții echipei  CSM Focșani 2007 au obținut următoarele rezultate individuale:

Meciul dintre CS Șah Club Galați șiCS Micul Prinț Brăila, din aceiași rundă a competiției din seria a VIII-a, s-a amânat pentru o data ulterioară.

Campionatul Național de șah pe echipe de seniori - Divizia B - runda 7

La Focșani, în runda a VII-a, echipa CS Olimp Șah Focșani a jucat cu Clubul de Șah Diana Galați, scorul meciului fiind de 0,5 - 0,5, iar componenții echipei  CS Olimp Șah Focșani au obținut următoarele rezultate individuale:

Tot la Focșani, în runda a VII-a, echipa CSM Focșani 2007 a jucat cu echipa ACS Smart Galați, scorul meciului fiind de 0,5–3,5, iar componenții echipei  CSM Focșani 2007 au obținut următoarele rezultate individuale:

La Brăila, în aceiași rundă a competiției din seria a VIII-a, echipa CS Minerva Brăila a jucat cu CS Micul Prinț Brăila câștigând cu scorul general de 4 – 0, iar meciul dintre CSM Galați și CS Șah Club Galați, s-a amânat pentru o data ulterioară.

După disputarea acestor meciuri clasamentul este următorul: Loc I - CS Minerva Brăila cu 13 puncte, Loc II - ACS Smart Galați cu 11 puncte, Loc III - Clubul de Șah Diana Galați cu 8 puncte,Loc IV - CSM Galați cu 8 puncte, Loc V - CSM Focșani 2007 cu 7 puncte, Locurile VI, VII și VIII fiind ocupate în ordine de CS Olimp Șah Focșani, CS Micul Prinț Brăila, și CS Șah Club Galați.

Informații + fotografii tranmsise de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah a CSM Focșani 2007


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.