Sport

Foto | Participarea juniorilor de la CSM Focșani 2007 la competiții șahiste online în perioada 4 - 10 decembrie 2020

Ziarul de Vrancea
12 dec 2020 1232 vizualizări

Juniorii secției de șah ai CSM Focșani 2007 au participat în perioada 4 -10 decembrie la mai multe concursuri desfășurate în mediul online pe o platformă specializată, obținând rezultate notabile atât la nivel de echipă cât și în plan individual. Organizarea acestora a fost asigurată de secțiile de șah ale cluburilor CSM Focșani 2007, ACS Fianchetto Constanța, ACS Genius Galați și Clubul de Şah Gambit Huși în cadrul parteneriatului constituit în cadrul CLUBULUI ZONAL SUD-EST.

Meci pe echipe tur retur CSM Focșani - ACS Genius Galați etapa 4

Meciul a fost câștigat de ACS Genius Galați cu scorul de 9 - 5, s-a jucat la 7 mese, timp de joc 15 min+10 sec de jucător

Turneu pe echipe de juniori U10 - Moș Nicolae

La acest turneu au participat echipele de juniori U10 ale CSM Focșani 2007, ACS Genius Galați, ACS Fianchetto Constanța și Clubul de Şah Gambit Huși. S-a jucat în sistem turneu închis la 4 mese/echipă, tur retur, timp de joc 15 min / jucător / partidă. CSM Focșani a reușit un rezultat foarte bun ocupând locul 1 în clasamentul final, câștigând toate cele 3 meciuri tur retur jucate. Rezultatele echipei pe runde de joc sunt următoarele:

Cupa Moș Nicolae ELO<1100

Au participat 20 de jucători reprezentanți ai celor patru cluburi, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

De la CSM Focșani 2007 au participat 2 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Cupa Moș Nicolae ELO>1100

Au participat 19 de jucători reprezentanți ai celor patru cluburi, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

De la CSM Focșani 2007 au participat 6 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Cupa Moș Nicolae ELO<1000

Au participat 5 jucători, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

De la CSM Focșani 2007 au participat 1 junior care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următorul rezultat:

Cupa Moș Nicolae ELO>1000

Au participat 12 jucători reprezentanți ai celor patru cluburi, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

De la CSM Focșani 2007 au participat 2 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Informații + fotografii transmise de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah a clubului CSM Focșani 2007


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.