Sport

Foto | Participarea juniorilor de la CSM Focșani 2007 la competiții șahiste online în perioada 10- 17 ianuarie 2021

Ziarul de Vrancea
20 ian 2021 1064 vizualizări

Șahiștii juniori reprezentanți ai CSM Focșani 2007 au participat în perioada10- 17 ianuarie 2021 la primele întreceri șahiste pe anul 2021,desfășurate în mediul online pe o platformă specializată pentru acest gen de activități sportive. Rezultatele individuale obținute de tinerii șahiști au fost următoarele:

Turneu Weekend 1 CZSE

Organizatori: secțiile de șah ale cluburilor CSM Focșani 2007, ACS Fianchetto Constanța, ACS Genius Galați și Clubul de Şah Gambit Hușavînd având la bază parteneriatul denumit CLUBUL ZONAL SUD-EST.

Au participat 35 jucători juniori reprezentanți ai celor patru cluburi, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

De la CSM Focșani 2007 au participat 7 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Friendly Blitz Romania Chess Federation vs Team Russia

Mecide șah blitz pe echipe amical între Romania Chess Federation și Team Russia,disputat la 41 de mese în sistem tur-retur cu timp de joc de 5 minute/partidă/jucător + 2secunde/mutare și câștigat de România cu scorul general de 53 - 29.La masa 7 a jucat Ștefan Dănilă, junior U16 legitimatla CSM Focșani 2007, care a realizat 2 puncte din cele 2 partide disputate.

Friendly Rapid Romania Chess Federation vs Team Russia

Meci de șah rapid pe echipe amical între Romania Chess Federation și Team Russia,disputat la 38 de mese în sistem tur-retur cu timp de joc de 10 minute/partidă/jucător + 2 secunde/mutare și câștigat de România cu scorul general de 46 - 30. La masa 1 a jucat Ștefan Dănilă, junior U16 legitimat la CSM Focșani 2007, care a realizat 0,5 puncte din cele 2 partide disputate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.