Sport

Foto | Participarea juniorilor de la CSM Focșani 2007 la competiții șahiste online 6 - 7 februarie 2021

Ziarul de Vrancea
9 feb 2021 1057 vizualizări

În zilele de 6 și 7 februarie s-au desfășurat în mediul online mai multe concursuri de șah la care au participat și juniori de la CSM Focșani 2007, ei obținând rezultatele prezentate mai jos.

Turneu 3 CZSE

Organizatori au fost secțiile de șah ale cluburilor CSM Focșani 2007, ACS Fianchetto Constanța, ACS Genius Galați și Clubul de Şah Gambit Huși, având la bază parteneriatul denumit CLUBUL ZONAL SUD-EST.

Au participat un număr total de 27 jucători juniori de la cele patru cluburi amintite mai sus, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

Grupa A (jucători cu rating sub 1000)

De la CSM Focșani 2007 au participat 2 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Alex-Ștefan Zlata, junior U14, locul 1 în clasamentul general, cu un total de 5 puncte;

Ioan-Alexandru Andrei, junior U08, locul 5 în clasamentul general dar și locul 2 la jucători cu rating sub 900, cu un total de 2,5 puncte.

Grupa B (jucători cu rating între 1000-1300)

De la CSM Focșani 2007 au participat 2 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Adelin-Ștefan Dăscălescu, junior U12, locul 2 în clasamentul general, cu un total de 4 puncte;

Denis-Ionuț Pilă, junior U12, locul 3 în clasamentul general, cu un total de 3 puncte.

Grupa C (jucători cu rating între 1300-1600)

De la CSM Focșani 2007 au participat 3 juniori care, în urma întocmirii clasamentului final, au obținut următoarele rezultate:

Yannis-Raphael Grecu, junior U12, locul 1 în clasamentul cu un total de 3 puncte;

David-Mihai Andrei, junior U12, locul 2 în clasamentul general, cu un total de 2,5 puncte;

Patric-Andrei Făcîlă, junior U10, s-a situat în a doua parte a clasamentului.

Turneu de siguranță 1 CZSE

Organizatori au fost secțiile de șah ale cluburilor CSM Focșani 2007, ACS Fianchetto Constanța, ACS Genius Galați și Clubul de Şah Gambit Huși, având la bază parteneriatul denumit CLUBUL ZONAL SUD-EST.

Au participat un număr total de 14 jucători juniori de la cele patru cluburi amintite mai sus, jucându-se în sistem open elvețian pe parcursul a cinci runde cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 10 secunde/mutare.

Adelin-Ștefan Dăscălescu, junior U12, locul 1 în clasamentul general, cu un total de 5 puncte;

Denis-Ionuț Pilă, junior U12, locul 2 în clasamentul general, cu un total de 4 puncte.

David-Mihai Andrei, junior U12, locul 4 în clasamentul general, dar și locul 1 la jucători cu rating sub 1500, cu un total de 3 puncte;

Andrei-Dănuț Neagu, junior U12, locul 5 în clasamentul general, dar și locul 2 la jucători cu rating sub 1500, cu un total de 3 puncte;

Ioan-Alexandru Andrei, junior U08, locul 9 în clasamentul general dar și locul 2 la jucători cu rating sub 1000, cu un total de 2 puncte.

Nations League 2021 Blitz - Round 4: Romania vs Arabia Saudită

Meci de șah blitz pe echipe între Romania și Arabia Saudită disputat la 14 mese în sistem tur-retur cu timp de joc de 3 minute/partidă/jucător + 2 secunde/mutare și câștigat de România cu scorul general de 19 - 9. Ștefan Dănilă, junior U16 legitimat la CSM Focșani 2007 a jucat la masa 7, a pierdut cele 2 partide disputate în contul echipei României.

Nations League 2021 Rapid - Round 4: Romania vs Arabia Saudită

Meci de șah rapid pe echipe între Romania și Arabia Saudită disputat la 12 mese în sistem tur-retur cu timp de joc de 15 minute/partidă/jucător + 2 secunde/mutare și câștigat de România cu scorul general de 20 - 4. Ștefan Dănilă, junior U16 legitimat la CSM Focșani 2007 a jucat la masa 6, a câștigat cele 2 partide disputate în contul echipei României.

Informații + fotografii transmise de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah a clubului CSM Focșani 2007

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.