Sport

Foto | Participarea juniorilor de la CSM Focșani 2007 la competiții șahiste în perioada 10–16 iunie 2022- I

Ziarul de Vrancea
21 iun 2022 1014 vizualizări

Campionatul Județean de Șah Rapid Vrancea Adjud 16 iunie 2022

Joi, pe data de 16 iunie 2022, Clubul Sportiv de Șah PALODA Adjuda organizat,în municipiul Adjud,concursul de șah ”Campionatul Județean de Șah Rapid Vrancea”, ediția pe anul 2022, în colaborare cu Asociația Județeană de Șah Vrancea și CSM Focșani 2007, competiție care a stabilit ierarhia valorică a jucătorilor șahiști seniori legitimați la cluburi cu secție de șah din județul Vrancea.

Competiția s-a desfășurat ca probă de șah rapid pe parcursul a 9 runde fiind omologată la Federația Română de Șah și Federația Internațională de Șah, tuturor participanților fiindu-le afectat ratingul internațional acordat de către FIDE în sens pozitiv sau negativ.

La încheierea concursului s-a întocmit clasamentul final și în funcție de ordinea acestuia organizatorul a oferit tuturor participanților diplome, iar celor mai bine clasați cupe și medalii astfel:

În cadrul festivității de premiere domnul Viorel Balla, președintele clubului organizator ACS de Șah Paloda Adjud, a transmis mulțumiri și felicitări participanților și colaboratorilor care și-au oferit sprijinul pentru această competițiea apoi a precizat că intenționează ca următoarele ediții ale acestei întreceri să fie de o amploare mult mai mare.

Arbitrajul a fost asigurat de către Mihai Strîmbu.

Cupa Vrancea Blitz Adjud  16 iunie 2022

Joi, pe data de 16 iunie 2022, Clubul Sportiv de Șah PALODA Adjuda organizat organizat,în municipiul Adjud,concursul de șah ”Cupa Vrancea Blitz”, în colaborare cu Asociația Județeană de Șah Vrancea și CSM Focșani 2007.

Competiția s-a desfășurat în sistem deșah blitz pe parcursul a 7 runde, iar la încheierea concursului s-a întocmit clasamentul final și în funcție de ordinea acestuia organizatorul a oferit tuturor participanților diplome, iar celor mai bine clasați medalii astfel:

Arbitrajul a fost asigurat de către Sandu Gurguiatu.

Informații + fotografii transmise de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah a CSM Focșani 2007


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.