Sport

Foto | Elevii-piloţi de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud au participat la Concursul de Karting ,,Așii volanului” la pista Speed Park Bacău 

Ziarul de Vrancea
8 oct 2022 1106 vizualizări

 Un echipaj de elevi-piloți de la  cercul de karting  al Clubului Elevilor Sportivi Adjud  coordonat de prof. dr. ing. Petre Valea au participat în perioada 1 – 2 octombrie la Concursul Interjudețean de Karting cu participare națională ,,Așii volanului’’,  organizat de Palatul Copiilor  Brăila.

La categoriile de elevi-piloți: Bambinii, Puffo, Mini şi Cadet de la cercul de karting din Adjud au participat următorii elevi: Doltu Eduard, Doltu Bogdan, Grajdeanu Mihai, Manolache Eduard, Constantinescu George, Mușat Aurel și Tarâncă Ianis. S-au evidențiat elevii-piloţi Doltu Eduard la categoria Bambinii şi Doltu Bogdan  la categoria Mini. 

Competiţia  ,,Așii volanului’’ a aliniat la start echipaje din județele: Alba, Argeş, Brăila, Buzău, Hunedoara, Ialomița, Iaşi, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Suceava, Vaslui și Vrancea.  Concursul s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5-18 ani care frecventează cursurile cercurilor de karting la Palatele şi  Cluburile Copiilor din ţară.

Probele de viteză pe circuit s-au desfășurat pe categorii de piloți și motorizări de kart contra cronometru în două manșe. În cadrul festivității de premiere s-au acordat diplome, cupe și medalii de către organizatori.

Concursul  de Karting ,,Așii volanului” s-a dorit a fi o competiție de promovare a sportului cu motor karting în rândul elevilor pasionați de tehnică și întreceri sportive.

Foto: Petre Valea ,,Premiere la categoria Bambinii”

Foto: Petre  Valea ,,Sfârșit de cursă la categoria Mini”

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.