Sport

Foto | Două locuri 1 și un loc 2 obținute de sportivii de la ACS Odobești - secția moto în etapa din acest weekend

Ziarul de Vrancea
9 aug 2022 966 vizualizări

Amănunte în legătură cu performanțele obținute de sportivii menționați în etapa cu numărul 8 din campionatului național de enduro-cross desfășurată în weekend-ul recent încehiat în comuna Băiuț ( Maramureș ) a ne-a transmis Georgian Mocanu președintele secției moto a clubului ACS Odobești

Super echipa ACS Odobești secția moto cursă după cursă, ocupă podiumul în etapele naționale de enduro-cross. Piloții noștri reușesc în acest sezon competițional să se impună în fața piloților cluburilor din vestul țării care au tradiție în sportul cu motor mult îndelungată.De aceea bucuria noastră ca și club este foarte mare pentru reușitele sportivilor noștri.

În acest weekend s-a desfășurat etapa cu numărul 8 a campionatului național de enduro-cross iar aceasta a avut loc în comuna Băiuț, județul  Maramureș,  pe un traseu foarte frumos și într-o atmosferă specifică acestei regiuni a țării noastre.Piloții ACS Odobești s-au clasat pe următoarele poziții în clasament în cadrul acestei etape  de campionat:

- Maricel Turcu locul 1 categoria ATV C.

- Adrian Chiciu locul 1 categoria QUAD C.

- Alexandru Tudor locul 2 QUAD A .

-Onisim Strâmbu locul 6 categoria ATV C.

Mai avem încă 2 etape de parcurs și vom trage linie la un campionat național  de enduro-cross senzațional pentru clubul ACSOdobești secția moto.Spun acest lucru pentru că suntem în acest moment, cel mai puternic și complet club din Zona Moldovei.

Am reușit să ne impunem la fiecare categorie cu piloții noștri ( ATV-QUAD-MOTO) iar acest lucru face dovada seriozității și muncii deosebite desfășurată de sportivii și de clubul sportiv ACS Odobești- secția moto.

Ne pregătim pentru etapa enduro-cross de la Odobești din data de 10 septembrie 2022 când ne vom bucura și de zilele orașului Odobești.

Mulțumim Primărie Odobești și sponsorilor noștri care sunt alături de clubul sportiv ACS Odobești.”a declarat pentru Ziarul de Vrancea Georgian Mocanu președintele secției moto a clubului ACS Odobești

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.