Sport

Foto | Cupa de Vară Greșu la șah, desfășurată în perioada, 3- 6 iunie 2021

Ziarul de Vrancea
10 iun 2021 1895 vizualizări

În perioada 3 - 6 iunie 2021, Clubul Municipal de Șah Speranța Focșani a organizat concursul de șah pentru juniori și seniori ”Cupa de Vară Greșu” ediția a II-a, acesta desfășurându-se în cadrul Complexului Flora din Greșu, județul Vrancea.

Structura concursului a fost următoarea:

Grupele de joc A, B și D au avut printre participanți și jucători seniori de nivel valoric ridicat cu o mare experiență de joc dar și juniori animați de o mare dorință de afirmare.

Grupa C de joc a fost formată din șase dintre cei mai mici participanți ca vârstă și cu o mică experiență competițională, ei jucând cinci runde tur-retur.

În total au participat 66 de jucători de la mai multe cluburi din țară (CM De Șah Speranța Focșani, CSM Focșani 2007, CS Olimp Șah Focșani, ACS De Șah Paloda Adjud, CS Sergentul Vaslui,AC De Șah Realitatea Huși,ACS Napocensis Activ Cluj, CSM Craiova, ACS Minerva Brăila,CS Logic 64 Brașov, Clubul De Șah Diana Galați,ACS Smart Galați, CS Ariadna Suceava, ACS Regional De Șah ''Nord-Est” Bacău,AS Club Șah Victoria Bacău,Clubul De Șah Bicazul Bicaz, CS Politehnica Iași, ACS Cotnari Chess Academy Iași, Clubul De Șah al Municipiului Baia Mare, CS Carpați Sinaia, CS Dinamo București, CS Mediator Giarmata Vii, CS Șah G. Nestianu Bârlad, CS Universitar Ploiești, CSM Galați, CSS Târgu Mureș, CSM Pașcani.

În funcție de clasamentul final s-au remarcat și au fost premiați următorii șahiști seniori și juniori:

Turneu A (19 participanți seniori și juniori)

Turneu B(41 participanți seniori și juniori)

Turneu C(6 participanți juniori U08)

Turneu D(40 participanți seniori și juniori)

Organizarea acestui interesant concurs de șah a fost asigurată de către Andrei Arghirescu și Marius Arghirescu iar arbitrajul de către Mihai Strîmbu, Sandu Gurguiatu și Anton-Valentin Citra.

Precizăm că în datade 13 iunie 2021, în Sala Sporturilor Vrancea de la Focșani se va organiza un concurs de șah blitz în cinstea Zilei Eroilor cu participarea juniorilor legitimați sub 16 ani, iar la aceiași dată (în cadrul aceluiași concurs) încheindu-se grupa copiilor începători nelegitimați.

Această viitoare competiție de șah este omologată la FR Șah și FIDE fiind organizată de către Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007, CS Olimp Şah Focşani, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”filiala Vranceaîn colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea.

Informații + fotogrfii transmise de ing Mihai Strîmbu, președintele secției de șah a clubului CSM Focșani 2007

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.