Educație

Foto | "Săptămâna fructelor și legumelor donate‟ la Grădinița cu Program Prelungit, Nr.1, Focșani

Ziarul de Vrancea
28 nov 2023 821 vizualizări

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară s-a desfășurat o activitate dedicată Campaniei Naționale ,,Săptămâna fructelor și legumelor donate‟ la Grădinița cu Program Prelungit, Nr.1, Focșani, alături de Biserica "Sf. Arh. Mihail și Gavriil", Găgești, reprezentată de preotul paroh Marian Tudor.

Scopul acestei campanii – ne-a informat prof. Raluca Bratu , coordonator SNAC – a fost acela de a dezvolta spiritul voluntariatului de la vârste mici, atitudinea de întrajutorare și grija față de ceilalți prin sensibilizarea elevilor şi părinților din grădiniță cu privire la situaţia dificilă în care se află unii bătrâni și copii. Preșcolarii, părinții și întreg personalul didactic implicaţi în activităţi de voluntariat, au înţeles cât de important este să dăruieşti din proprie iniţiativă, fără a cere nicio recompensă în schimb”.

,, Apreciem din tot sufletul dărnicia lor şi suntem ferm convinşi că acesta este doar începutul: atunci când vor fi oameni maturi, cu responsabilităţi, vor întoarce ochii spre cei nevoiaşi, iar copiii lor le vor urma, de asemenea, exemplul.,, a mai spus directorul Luminița Buric.

Prin această activitate extracurriculară, părinții și preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit, Nr.1, Focșani, au avut prilejul de a dărui cu mult drag și bucurie din roadele toamnei unor familii ce au nevoie de mai mult ajutor din partea comunității.

Echipa care s-a ocupat de colectarea și distribuirea donațiilor a fost formată din prof: director Buric Luminița, Bratu Raluca, Preot Paroh Marian Tudor, Popa Ileana, Vatră Constanța, Stan Nicoleta, Maxim Ioana, Ciobotaru Cătălina, Avram Nicoleta, Livia Chiriac, Hozoc Denisa, Manea Maricica, Trifan Rodica, Enache Mirela, Grosu Mariana, Roxana Muscalu, Nicu Nicoleta, Ramona Andronache.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.