Sport

Fotbaliștii de la Gugești au pierdut și cel de-al doilea meci din barajul pentru promovarea în liga a III-a

Ziarul de Vrancea
6 aug 2020 1475 vizualizări

Sportul Chișcani-Victoria Gugești:4-3(2-1)

Cu lotul diminuat cu 6 jucători, infectați cu SARS-CoV-2 Victoria Gugesti a început cel de-al doilea meci al barajului pentru promovarea în liga a III-a, miercuri 5 august 2020 pe stadionul din Râmnicu Sărat împotriva echipei Sportul Chișcani( reprezentanta județului Brăila), în formula: 
Lazar, Dediu, Teodorescu, Petrescu, Petculescu, Mihăilă, Popa, Chivu (cpt.), Balosu, Duca.

Calcuelel hârtiei spuneau la începutul celui de-al doilea meci al barajului că o victorie la două goluri  a echipei Victoria Gugești era suficientă pentru a-i asigura acestei formații poziția a doua în clasament și în mare măsură promovare în liga a treia.Cum se îmtâmplă însă deseori, socoteala de acasă nu se potrivește cu relitatea crudă din teren.

Astfel încă din minutul 12, după ce unul dintre fotbaliștii gugeșteni a primit două cartonașe galbene, Victoria Gugești a rămas în 10 jucători.În aceste condiții la pauză a fost 2-1 pentru echipa din Chișcani, iar la scurt timp de la începerea reprizei a II-a s-a ajuns la scorul de 4-1.După ce au rămas și brăilenii în 10 jucători, Victoria Gugești a revenit în forță. Deși gugeștenii  au dominat ultima parte a meciului și au fost aproape de egalare în final meciul s-a încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea reprezentantei județului Brăila. Golurile echipei gugeștene au fost marcate de Mihăilă, Apenciucesei și Popa. Reamintim că Victoria Gugești a pierdut cu 2-1  și primul meci al barajului de promovare în liga a III-a , în compania reprezentatei județului Galați – Avântul Valea Mărului.În urma rezultatelor din cele două meciuri disputate de către echipa de fotbal Victoria Gugești ,echipa care va merge în Liga 3 va fi stabilită  după ce se va juca meciul dintre Sportul Chișcani și Avântul Valea Mărului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.