Sport

Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 încheie cu o victorie anul calendaristic competițional și pe locul 2 în seria 2 din liga 3

Ziarul de Vrancea
6 dec 2021 1291 vizualizări

În  ultimul meci din 2021 contând pentru etapa 15 a seriei 2 liga 3 la fotbal , sâmbătă 4 decembrie 2021 pe stadionul Milcovul , CSM Focșani 2007- CS Făurei:4-2(3-0).

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a încheiat anul calendaristic competițional 2021 al seriei 2 din liga 3 cu o victorie obținută acasă în fața celor de la CS Făurei, sâmbătă 4 decembrie pe stadionul Milcovul. Victoria s-a conturat încă  din prima jumătate de oră a  meciului, după dubla lui Strătilă și reușita lui Băciuț,Totuși după pauză victoria gazdelor a fost pusă la îndoială cinci minute, după ce echipa oaspete, în care au evoluat și frații Nicoliță, a revenit la 3-2. Execuția lui Manu de la marginea careului a securizat victoria. Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 încheie anul calendaristic competițional 2021 după 15 etape în seria a doua din liga a treia, cu 35 de puncte, pe locul doi, la două puncte distanță de Oțelul.În anul 2022 mai sunt de disputat încă 3 etape din seria 2 , liga 3 la fotbal.Prin urmare CSM Focșani 2007  este foarte aproape de a fi și matematic calificată  în play-off-ul competiției, fiind la 8 puncte de locul 5, ocupat de CSM Rm. Sărat, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular, meciuri ce se vor disputa în 2022. 

Citiți și ce spune primarul Cristi Valentin Misăilă într-o postare pe contul său de facebook la finalul meciului de fotbal CSM Focșani 2007-CS Făurei de sâmbătă 4 decembrie 2021

Încheiem cu victorie ultima partidă oficială din 2021 și până la reluarea din primăvară a sezonului rămânem pe locul doi în clasament cu 35 de puncte, la doar două lungimi de ocupanta primului loc, Oțelul Galați.

11 victorii, două egaluri și două înfrângeri, e linia de clasament a echipei în cele 15 etape de până acum, un parcurs care ne asigură în proporție de 99% participarea la barajul de promovare.

Echipa lui Bănel Nicoliță, prezent astăzi tot meciul pe teren, nu s-a predat nicio secundă, a jucat deschis, a atacat, și-a creat ocazii, a marcat, dar mai mult de atât nu a putut.

 Remarcăm debutul tânărului, Dănilă Teodor, un copil de numai 15 ani, produs 100% al școlii focșănene de fotbal.

Urmează o binemeritată pauză competițională din care va trebui să revenim la fel de montați și dornici de a avea rezultate cât mai bune.

Felicitări pentru victorie băieți! Vacanță plăcută!”-Cristi Valentin Misăilă

Citiți și rezutatele complete ale etapei 15 ( ultima din acest an calendaristic) din seria 2 , liga 3 la fotbal

Citiți și clasamentul după 15 etape al seriei 2, liga 3 la fotbal

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.