Sport

Fotbal pe Pășunea Națională

Ziarul de Vrancea
5 nov 2018 480 vizualizări

Antrenorii Gheorghe Mulțescu și Nicolae Dică au criticat la unison starea gazonului Arenei Naționale, după meciul FCSB – Astra, scor 1-0

După patru victorii în deplasare, FCSB a spart gheața pentru gazdele etapei a XIV-a din Liga I. Bucureștenii au învins cu 1-0, pe Arena Națională, înzestrată cu un gazon deplorabil, formația Astra Giurgiu. Evoluția vicecampionilor n-a convins prea mult, iar improvizațiile din apărare care se cronicizează își spun în continuare cuvântul. Astra a fost echipa care a dominat prima parte. Elevii lui Gigi Mulțescu au primit și un penalty, la un henț în careu comis de Junior Morais (’21), însă Llullaku a tras telefonat și Bălgrădean a apărat. Scăpată ieftin la vestiare cu 0-0 pe tabelă, FCSB a abordat mai bine partea secundă, ajutată și de mutarea lui Dică, introducerea lui Moruțan în locul inexistentului Coman. Și tocmai Moruțan, criticat mai deunăzi de Gigi Becali, a obținut penaltiul izbăvitor, la un contact cu Mrzljak. Iar Gnohéré s-a arătat din nou a fi “bizon” de clasă și a înscris golul victoriei. Și cu asta, basta! Gigi Mulțescu li s-a plâns de starea gazonului și l-a certat pe Mrzljak:  “Nu e posibil așa ceva. Probabil ne întoarcem la Daciadă. Cine a făcut treaba asta să răspundă”, a spus Mulțescu despre gazon. “Au fost niște ratări fără explicații. Un penalti pe care l-am făcut fără explicație. Am ajuns în poziție de a înscrie destul de mult. Nu o mai prindem noi pe Steaua cum am prins-o azi, cu atâtea probleme în defensivă. Dar dacă am fost fraieri, asta e. N-am reușit să înscriem nici măcar din penalti. Un penalti neverosimil pentru un jucător de experiența lui Filip Mrzljak”, a afirmat Mulțescu după meciul de pe Arena Națională. Nicolae Dică s-a arătat la unison cu Mulțescu în privința condițiilor de joc: “Așa ceva este incredibil. Am stat două luni și ceva ca să se facă gazonul bun. Probabil ne iau la mișto cei care se ocupă de această arenă. Nu se poate ca gazonul să arate în halul acesta. Dacă au făcut acel turneu trebuia să schimbe gazonul”, a spus Dică la Digi Sport. Deocamdată, FCSB ține pasul cu rivala sa din Cluj, la două puncte în urma CFR.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.