Sport

Fotbal, liga a III-a, seria I: CSM Focșani 2007 - CSM Rîmnicu Sărat, 1-0

Ziarul de Vrancea
9 mar 2019 1033 vizualizări
Fotografie preluată de pe contul de facebook  Cristi Valentin Misăilă
Fotografie preluată de pe contul de facebook Cristi Valentin Misăilă

Fotbal, Liga a III-a:
CSM Focșani 2007 - CSM Rîmnicu Sărat, 1-0 (1-0) într-un meci disputat astăzi pe stadionul Milcovul.
Pentru formația gazdă a marcat Lupu, în minutul 42_CSM Focșani 2007 oficial

În a doua etapă a returului Ligii a III-a la fotbal, CSM Focșani 2007 a  întâlnit echipa  CSM Rm. Sărat  pe stadionul Milcovul, de la ora 11.00, din cauza faptului că după-amiază se vor disputa meciurile de handbal masculin din cadrul fazei finale a Cupei României, la Sala Polivalentă din Focșani.Înaintea  aceastei etape, CSM Focșani 2007 ocupa locul 7 în clasamentul Seriei I, cu 23 de puncte în timp ce adversarii de la CSM Rm. Sărat ocupau locul 12, cu 10 puncte.

Meciul de sâmbătă 09 martie 2019 de pe stadionul Milcovul din Focșani , CSM Focșani 2007 - CSM Rîmnicu Sărat  a fost dominat de elevii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma, care și-au creat numeroase situații de a marca. În afara golului marcat în prima repriză focșănenii au mai trimis mingea și în bară, prin Claudiu Mihai, în minutul 67. Golul victoriei fiind înscris de Ștefan Lupu, în minutul 42. Oaspeții au mai avut și handicapul de-a  jucaa cu un om în minus din minutul 73, când unul dintre fotbaliștii lui CSM Rm. Sărat a primit cartonașul roșu. La Meciul de la Focșani  aa fost urmărit  din tribune  și foștii fotbaliști ai echipei Steaua București, Rică Neaga și Sorin Paraschiv. După victoria de sâmbătă 09 martie 2019 , CSM Focșani 2007 a acumulat 26 de puncte și se menține în prima jumătate a clasamentului Seriei I. Următoarea etapă, focșănenii vor juca în deplasare, în compania formației Foresta Suceava, vecină de clasament.

VIDEO:Sportuldevrancea Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.