Sport

VIDEO | Fotbal, Liga a III-a | CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 3-2 (1-0)

Ziarul de Vrancea
9 nov 2020 1508 vizualizări

CSM Focșani 2007 a ieșit din perioada Covid-ului cu victorie după o înfrângere acasă și un meci amânat. Smb[t[ 07 noiembrie 2020,, pe stadionul Milcovul, într-o partidă începută la ora 14:00, focșănenii, au câștigat în fața Sporting-ului Liești cu 3-2.

Gazdele au marcat înainte de pauză – prin Taciuc, în minutul 43, când mijlocașul focșănenilor a primit mingea de la Juncănaru, la 25 de metri în zona centrală, a preluat scurt și a șutat fără să-i de vreo șansă lui Vădeanu: 1-0! Imediat după pauză, în minutul, 47, Manu a fost faultat la 17 metri de poartă lateral, iar Stancu a trimis prin zid, pe jos, lângă bară, în dreapta lui Vădeanu, pentru 2-0! Patru minute mai târziu, Manu a scăpat spre poartă, Vădeanu i-a ieșit în întâmpinare cu falut dur, a primit galben, iar din lovitura liberă acordată de la colțul careului de 16 metri Preoteasa a trimis, impecabil lângă stâlp și a făcut 3-0! Scor la care focșănenii s-au relaxat, stare speculată de oaspeți care au marcat de două ori, prin Dănăilă, în minutul 58 și Munchiu, în minutul 63. Până la final nu a mai înscris nici una dintre echipe și CSM Focșani 2007 a trecut cu bine de un adversar mereu redutabil. Formația gazdă a jucat fără vârfuri de atac, Jurj fiind indisponibil iar Lemac, în izolare.

Formații

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Maftei, Panaite (88 Bratu), Mic (65 Ilie) – Negoiță (46 Dascălu), Stancu, Preoteasa, Manu – Ghenovici (68 Gorovei)– Taciuc.

Sporting Liești: Vădeanu – Voicu, Năstase, Milea, Moldoveanu, Mihu, Iancu, Lupu, Stan, Dănăilă, Manea. Rezerve: Brăneț, Zărnescu, Hodorogea, Grigoraș, Munchiu, Bucevschi, Gîtă, Călin, Iftimie.

Text informații+ foto:CSM Focșani 2007 oficial

Vizionați mai jos înregistrarea integrală a meciului-VIDEO:SDV TV


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.