Sport

Fotbal Club Panciu facilitează accesul la sport pentru copiii din localitate

Ziarul de Vrancea
15 ian 2021 1454 vizualizări

F.C. Panciu, club cu tradiție în fotbalul vrâncean, dar și cu performanțe notabile la nivelul eșalonului al III-lea de fotbal din țară, își va îndrepta atenția în mod deosebit, începând din acest an, asupra creșterii și formării de noi generații de fotbaliști autohtoni, care să reprezinte comunitatea din care fac parte, în competițiile județene și naționale.        

 "Plecând de la ideea că echipele de fotbal care participă în competițiile județene trebuie să fie alcătuite din jucători locali care să reprezinte comunitatea în care trăiesc, vrem să punem în practică un proiect care sunt sigur că va avea succes. La începutul acestui an, F.C. Panciu face înscrieri pentru copiii născuți în anii: 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006. Pregătirea grupelor de copii va fi asigurată de antrenori calificați, intnționând să demarăm acest proiect începând cu data de 18 ianuarie 2021.                                                                Precizez faptul că, spre deosebire de cluburile private, clubul nostru NU VA PERCEPE TAXE, pentru pregătirea copiilor, echipamente, materiale și acces pe bazele sportive. Astfel vrem să ușurăm accesul la practicarea fotbalului a cât mai multor copii dar mai ales a acelora, ai căror părinți nu își pot permite să plătească taxe pentru practicarea sportului." - ne-a spus președintele F.C. Panciu, domnul Raul Cioran.                                                  " 

Ideea de a participa în competiția județeană de fotbal cu echipa formată doar din jucători locali, a mai fost pusă în practică la Panciu și trecutul apropiat confirmă faptul că e un lucru pozitiv: în sezonul fotbalistic 2018-2019, F.C. Panciu s-a clasat pe locul II în campionatul județean și a disputat finala Cupei României faza județeană, cu un lot  format din jucători locali cu media de vârstă de doar 20 de ani si 3 luni.                                                                                                                       

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.