Sport

Fostul mare arbitru s-a răzgândit: nu mai pleacă în America și va forfeca arbitrajele la TV

Ziarul de Vrancea
19 apr 2018 741 vizualizări

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Burleanu, Ion Crăciunescu (67 de ani) i-a uimit pe mulți, în luna februarie, când a declarat, în direct, că un succes al lui Burleanu în scrutinul de pe 18 aprilie îl va face să plece din România și să-și continue viața în Statele Unite.

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Burleanu, Ion Crăciunescu (67 de ani) i-a uimit pe mulți, în luna februarie, când a declarat, în direct, că un succes al lui Răzvan Burleanu în scrutinul de pe 18 aprilie îl va face să plece din România și să-și continue viața în Statele Unite, alături de fiica sa. Însă acest lucru nu se va întâmpla: "Mă veți vedea în continuare la Digi Sport, a fost o situație emoțională, de moment. Ca să plec, trebuie să mă accepte alții, pentru că în SUA nu ajunge oricine", a spus fostul mare arbitru, pentru ProSport, înainte să dezvăluie cum a primit vestea că Burleanu va conduce fotbalul românesc pentru încă patru ani: "Vă dau cuvântul meu de onoare, reacția mea când am aflat că Burleanu a ieșit președinte a fost "așa, și?". Nu-mi poate confisca Burleanu tot ce am făcut în fotbal. Nu sunt supărat, am alte priorități și țeluri în viață, iar alegerile de la FRF sunt la rubrica "diverse". Într-o țară democratică, nu pot decât să accept votul".

La fel ca alți oameni importanți din fotbalul românesc care l-au susținut pe Lupescu, lui Crăciunescu nu-i mai rămâne decât să găsească explicații pentru înfrângerea "la scor" din alegeri: "A făcut greșeli, s-a apucat prea târziu de campanie și a plătit scump pentru asta. A fost precipitat", s-a rezumat să spună Ion Crăciunescu, pentru ProSport. Pe 14 februarie, Ion Crăciunescu anunța: "Eu m-am decis. Dacă va câștiga din nou Burleanu, plec din țară. Mă duc la fiica mea, în Statele Unite, și nu mă mai întorc niciodată. Din cauza asta. Mi se pare mult prea grav pentru fotbalul acesta și vreau să uit de tot. Nu m-a solicitat nimeni pentru aceste alegeri. În viața mea, am avut ocazia să rămân în străinătate și nu am rămas. În orice țară mă duceți arde pielea să mă întorc acasă", spunea fostul arbitru.

Pe 14 februarie, Ion Crăciunescu anunța: "Eu m-am decis. Dacă va câștiga din nou Burleanu, plec din țară. Mă duc la fiica mea, în Statele Unite, și nu mă mai întorc niciodată. Din cauza asta. Mi se pare mult prea grav pentru fotbalul acesta și vreau să uit de tot. Nu m-a solicitat nimeni pentru aceste alegeri. În viața mea, am avut ocazia să rămân în străinătate și nu am rămas. În orice țară mă duceți arde pielea să mă întorc acasă", spunea fostul arbitru.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.