Sport

Focşaniul rămâne printre oraşele cu cel mai bun handbal masculin din România

Cătălin VLĂDESCU
19 iun 2017 5127 vizualizări

Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 continuă şi în viitorul sezon, tot în Liga Naţională. După ce la Braşov au obţinut două victorii din tot atâtea posibile, în primul joc 26-23(14-9) cu HC Farul Constanţa, iar în meciul doi depăşind CNOT Braşov cu 26-16(12-10), elevii pregătiţi de profesorul Viorel Ciubotaru şi-au câştigat, de această dată, fără prea mari emoţii, dreptul ca şi în sezonul viitor, 2017-2018, să se alinieze la starul celei mai bune competiţii handbalistice masculine, din România.

 

 


Barajul din acest an consider că a fost mai valoros decât cel de anul trecut, la el participând echipe care au arătat un handbal de bună calitate, spectaculos în multe momente, cu băieţii noştri în rol de primă soprană. În final, au avut câştig de cauza echipele venite din Liga Naţională, confirmând o dată în plus, dacă mai era nevoie, diferenţa dintre prima ligă şi cele două divizii. Băieţii noştri au fost însoţiţi şi în acest an la Braşov, în ambele zile ale competitiei, de aproape 200 de suporteri veniti de acasă, de la Focsani, cei care au dominat fundalul sonor al cochetei Săli Polivalente braşovene, Dumitru Popescu Colibaşi. Sezonul s-a încheiat astfel aşa cum a început şi cum s-a desfăşurat în permanentă: cu băieţii noştri luptând pe teren şi cu minunatul public în tribune, în permanentă jucătorul cu numărul 8. Imediat după meciul de sâmbătă seară, elevii antrenaţi de profesorul Viorel Ciubotaru au intrat practic în vacanţă, reunirea lotului urmând a avea loc pe 17 iulie. Până atunci băieţii noştri vor avea răgazul pentru a-şi reîncărca bateriile. Nu acelaşi lucru se poate spune despre staff-ul tehnic şi administrativ, oamenii care până la reunirea de luna viitoare, vor trebui să finalizeze toate modificările din lotul nostru, pentru sezonul viitor. Deocamdată conducerea clubului nostru nu a dezvăluit niciun nume, nici la rubrica de sosiri, nici la aceea de plecări, spunându-ne doar că în mod sigur vor exista câteva mutări în lot. Le aşteptăm cu interes! Până atunci însă să trecem la capitolul amintiri frumoase sezonul care tocmai s-a încheiat, să ne bucurăm împreună de tot ceea ce a adus bun în vieţile noastre, la Focşani, sportul cu mingea pe semicerc. Personal sunt hotărât să fac acest lucru. A fost un sezon în care am avut de toate…am trăit o grămadă de sentimente…toate le-am primit de la această minunată disciplină sportivă – handbalul. Am trăit în acest final de sezon sentimente inegalabile, am primit mulţumiri sufleteşti de la oameni minunaţi, am citit şi ascultat atât de multe cuvinte frumoase, de la voi suporterii, de la prieteni apropiaţi, sau mai puţin apropiaţi, de la voi handbaliştii, jucătorii din teren...de la voi toţi, familia mea de la sala! Tuturor vă mulţumesc şi vă îmbrăţişez! Să ne revedem sănătoşi!

 

 

(Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.