Sport

Flux şi ACS Mărăşeşti la turneul final al Cupei României

Dan Chiriac
5 iul 2017 654 vizualizări

u întrecerile au loc la Cluj Napoca u se anunță un eveniment de mare amploare urmând să participe un număr record de echipe, nu mai puțin de 87

După Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Piatra Neamț (23 - 25 iunie) și cele patru Campionate Regionale: Sud-Est (Brașov), Nord-Est (Iași), Nord-Vest (Oradea) și Sud-Vest (Drobeta Turnu Severin) organizate în perioada 30 iunie - 2 iulie, acum a venit momentul ca Federația de Minifotbal din România să organizeze Cupa României, 2017 în localitatea Cluj Napoca. Se anunță un eveniment de mare amploare urmând să participe un număr record de echipe, nu mai puțin de 87. Față de numărul de 84 de echipe anunțate inițial, cinci s-au retras din Cupă (Dr. Brown's Baia Mare, Iftronix Râmnicu Sărat, Diavolii Roșii Hunedoara, Arena Bariera Galați, Glissando Roman) iar, în urma cererilor de participare, opt la număr, s-a aprobat suplimentarea locurilor de la 84 la 87. Cele 8 echipe sunt: CS Luceafarul Cluj, Auxerre Floresti, Boromir Rm-Valcea, Autogarage Constanta, BNT Cluj, Raal Bistrita, Hercules Drobeta și Craiova Old Boys Dej. Practic, vor fi 29 de grupe de câte 3 echipe, față de 28 câte fuseseră anunțate inițial. Din cele 8 echipe nou inscrise, 5 vor merge în locul rămas liber în grupele 12, 17, 19, 23 și 24 iar restul de trei vor forma grupa cu numărul 29. Totul se va face pe bază de tragere la sorți joi, 6 iulie, de la ora 20:00 la Cluj Napoca, cu ocazia desfășurării ședinței tehnice dinaintea începerii turneului. Flux AS Focşani a câştigat în premieră faza locală a Cupei Romaniei Grafit Decor din cadrul Ligii AutoVIP, după victoria cu 3-1 cu campioana AS United. Formaţia manageriată de Florin Bucovineanu este la primul trofeu cu greutate în Ligă, fiind alături de United, singurele echipe  participante la toate ediţiile în campionatul local de minifotbal. Câştigătoarea Cupei României, dar şi ACS Mausolelul Mărăşeşti, vor participa la turneul final desfăşurat în perioada 7-9 iulie la Cluj-Napoca alături de 87 de echipe din ţară, un nou record de participare pentru un turneu final de minifotbal.  Cele două echipe vor juca astfel: GRUPA 1 : Flux AS Focsani , Micro 15 Deva şi Danco Prod București, GRUPA 11 : ACS Mausoleul Mărășești , Colosseul 2005 Iași si Fabio Botoșani.  (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.