Sport

Flux Focșani este lider la liga de minifotbal

Dan Chiriac
21 oct 2019 2193 vizualizări

Campioana, castigatoarea Cupei și a Supercupei în ultimul an în Vrancea, ACS FLUX, are un parcurs perfect în campionat  obținând victorii în serie și maxim de puncte în Liga de minifotbal Vrancea. Duminică, Flux a câștigat cu 4-2 derby-ul cu Green Garden Odobești. Flux rămâne singură în fruntea clasamentului după ce a doua clasată, Brigada 282 a remizat cu Progresul Focșani, chiar dacă a condus cu 2-0. Lotul echipei Flux este format din Ionel Aurelian, Florin Ion, Ciobotaru Florin, Oltianu Adrian, Teodorescu Mihai, Pădure Cosmin, Grigorica Bogdan, Mitala Remus, Covaci Marian, Dumitriu Liviu, Negoescu Iulian, Istrate Ionuț, Crăciun Răzvan, Manaila Florentin, Sava Sergiu. Stafful este format din Bucovineanu Florentin – președinte și sponsor (Samibucov SRL), Petrea Cristi – vicepreședinte și sponsor (Grafit Decor), Voinea Gabriel – Managerul echipei și organizator de competiții, Popa Ionuț – Director Tehnic și Smeu Valentin – maseur. Antrenorul echipei: Manta Claudiu.

Rezultatele etapei:

Onasis – Gologanu 3-4

Tomița Lazăr – Atletico Textila 3-1

Progresu l -Brigada 282 2-2

Flux – Green Garden 4-2

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.