Sport

Flux este primul lider la liga de minifotbal

Dan Chiriac
18 sep 2018 1528 vizualizări

Campionatul de minifotbal pentru amatori a debutat in weekend la baza sportiva EnergoSport (Pasarela Odobesti) cu jocurile primei etape din editia a-IX-a. Si in aceasta stagiune de minifotbal, Autovip Focsani este partenerul oficial al campionatului, alaturi de Decathlon, partener tehnic.

Campioana en-titre,ACS Mausoleul Marasesti, vicecampioana editiei trecute CS Flux, medaliata cu bronz AS Tomita Lazar, Viitorul PhoneSALE, Green Garden, Odobesti, United, Progresul, Atletico Textila, Onasis, Hotspur si noile echipe inscrise Green Team, Edil Italy, FC Jaristea si Real Sud formeaza stagiunea editiei 2018-2019 in Liga.    

Fosta campioana regionala si participanta in premiera in EMF Champions League din Slovenia anul trecut, Sanorom Bolotesti, nu se mai regaseste in aceasta editie de minifotbal. Flux Focsani este primul lider al Ligii Autovip in acest debut de sezon. Dupa o participare modesta la campionatul regional din aceasta vara, vicecampioana editiei trecute si-a propus oficial castigarea in premiera a primului titlu din istoria echipei,dupa 9 ani de participari consecutive in Liga. Intarita in toate compartimentele si cu sprijinul partenerului oficial din acest sezon Altdorf Tehnik, formatia manageriata de Florin Bucovineanu vrea sa confirme atat pe plan local dar mai ales national.Sabin Voicu revine in Liga cu PhoneSALE, dupa participarile din istoria Ligii cu Dr.GSM, cu Dorinel Popa in prin plan si un antrenor cu mare experienta, Jan Oltianu.

Campioana en-titre Mausoleul Marasesti ramane o echipa de top in Liga chiar daca performanta realizata sezonul trecut nu pare in acest moment de actualitate.Tomita Lazar si Green Garden Odobesti, pot spera si in acest sezon la play-off . Primele 6 echipe clasate la sfarsitul turului de campionat,participa in play-off-ul Ligii cu un clasament injumatatit si rotunjit pentru desemnarea campioanei sezonului 2018-2019 iar locurile 7-14 participa in Cupa Ligii. Cupa Romaniei este al treilea trofeu pus in joc in acest sezon si se va desfasura in sistem eliminatoriu.

 Rezultatele si marcatorii etapei 1 in Liga Autovip Focsani :

Atletico Textila - Green Team 0-2 (0-1) A marcat Viorel Cristea 2

Hotspur - FC Jaristea 0-2 (0-0) Au marcat Dan Posornicu,Sebi Pricop

AS Tomita Lazar - Green Garden Odobesti 3-2 (2-1) Au marcat Danut Lechea 2.Alex Martinescu respectiv Ionut Nichita,Emil Nichita

ACS Mausoleul Marasesti - Onasis 7-4 (2-0) Au marcat Bogdan Grigorica 2,Gabi Ciobotaru 2,Adrian Tontu 2,Mihai Ouatu respectiv Ionut Pascu 3,Marius Ifrim.

Edil Italy - Real Sud 5-5 (2-5) Au marcat Popa Gheorghe 2,Laurentiu Secu 2,Elvis Cuciuc respectiv Cristi Duta 2,Catalin Petriceanu,Adrian Lungu,Ciprian Isac.

Progresul - PhoneSALE 0-5 (0-2) Au marcat Dorin Popa 2,Florentin Manaila,Ciprian Dumitriu,Adrian Oltianu,

United - CS Flux 0-12 (0-5) Au marcat Craciun Razvan 5,Cristian Bara 2,Sergiu Sava 2,Catalin Grama,Mihai Teodorescu,George Duca.

Etapa viitoare,programeaza jocurile : PhoneSALE - Green Team,FC Jaristea - Atletico Textila,Real Sud - Hotspur,CS Flux - Edil Italy,Onasis - United,Green Garden Odobesti - ACS Mausoleul Marasesti si Progresul - AS Tomita Lazar.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.