Sport

Finul se ia de naș

Ziarul de Vrancea
23 mai 2018 649 vizualizări

Mirel Rădoi critică implicarea lui Gigi Becali la echipa FCSB peste capul antrenorului

Fostul jucător și antrenor al FCSB, Mirel Rădoi, consideră că implicarea patronului și nașului său de cununie Gigi Becali la echipă duce la rezultatele negative ale echipei pregătite de Nicolae Dică. El a dat exemplul ultimelor trei campioane ale României, unde antrenorii au avut mână liberă și au reușit să câștige titlul.„Gândiți-vă la acest final de campionat, foarte tensionat. Patronul echipei a venit cu această ipoteză, că el nu mai este patronul echipei. Deja s-a creat o nesiguranță la nivelul echipei, jucătorii nu mai știau dacă este sau nu, dacă vine Vasi sau nu. și atunci s-a format un dezechilibru între cele două echipe, pentru că la CFR Cluj Dan Petrescu decide absolut tot. E clar că implicarea lui Becali  duce la aceste rezultate negative. Dacă ne uităm la ultimele trei sezoane, Marius Șumudică a făcut ce a vrut la Astra și a luat campionatul, Gică Hagi la fel, iar anul acesta Dan Petrescu a făcut ce a vrut și a luat campionatul. Un argument mai puternic să-l lași să facă cel duce capul ar trebui să fie cel mai puternic”, a spus Rădoi la Casa Fotbalului. Fostul jucător stelist consideră că Dică ar trebui să fie păstrat în funcția de antrenor al FCSB: „Eu cred că per total CFR Cluj a câștigat meritat titlul, chiar dacă au fost emoții până în ultima etapă. A fost echipa care a fost cel mai mult timp pe primul loc. La Steaua s-au creat acele scandaluri care au provenit din interiorul clubului. Cred că ăsta e marele dezavantaj al Stelei de anul acesta. Locul doi la Steaua e un eșec, dar cred că Dică ar trebui să continue. Dacă se va schimba antrenorul cel care vine va avea altă filozofie, un alt număr de jucători, el trebuie să continuie munca și să califice echipa în grupele Europa League”, a mai spus Mirel Rădoi.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.