Sport

(Update) Finalele la Vrancea Trophy se joacă sâmbătă

Dan Chiriac
6 iul 2017 993 vizualizări

Organizatorii turneului Vrancea Trophy au decis ca ambele finale ale turneului să aibă loc sâmbătă. După ploaia de luni, organizatorii nu au reușit să recupereze integral programul, astfel încât, finala de dublu a fost mutată pentru sâmbătă. Ambele finale, și cea de simplu, dar și cea de dublu se vor disputa sâmbătă, 8 iulie: finala de simplu începând cu ora 13,00 iar cea de dublu, funcție de componența echipelor. Dacă vor avea în componență jucătoare din finala de simplu se va juca după aceasta. Dacă nu, finala de dublu va fi înaintea celei de simplu.   La Vrancea Trophy – ”Trofeul CJ Vrancea, Municipiul Focșani by Premium Porc Group” astăzi, joi, 6 iulie de la ora 18,00, va avea loc meciul demonstrativ. Vor juca pentru public Cristina Ene, Cristina Dinu, vicecampioana națională de la simplu și dublu U 12, Maria Ciubotaru și echipele CSM Focșani 2007 și Tenis Club Focșani.

UPDATE

Câștigătoarea de anul trecut a fost eliminată în turul doi. Anastasia Vdovenko, din Moldova, a fost învinsă în două seturi de Andreea Roșca, scor 6-1, 6-2. În sferturi, vineri, se vor întâlni Cristina Dinu - Perper (Mol), Andreea Roșca - Mateas USA),  Colegma (Ita)-  Cristina Ene și cel mai așteptat meci Nicoleta Dascălu - Georgia Crăciun, o adevărată finală în sferturile de finală.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.