Sport

Finala din optimi

Ziarul de Vrancea
11 dec 2017 509 vizualizări

în Liga Campionilor, Real Madrid va întâlni prea devreme pe Paris Saint-Germain

Formația Real Madrid, deținătoarea trofeului, va întâlni echipa Paris Saint-Germain, în optimile Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți de luni, de la Nyon, meci considerat ca o adevărată finală a competiției, cu doi laureați ai Balonului de Aur față în față, Neymar și Cristiano Ronaldo. Un alt derby este Chelsea – FC Barcelona. Celelalte partide din optimi sunt: Juventus Torino - Tottenham Hotspur; FC Basel - Manchester City; FC Porto - Liverpool; FC Sevilla - Manchester United; Șahtar Donețk – AS Roma și Bayern München – Beșiktaș Istanbul. Fostul fotbalist brazilian Maxwell, în prezent coordonator sportiv la Paris Saint-Germain, a declarat, ieri, că meciurile cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, reprezintă o provocare pentru parizieni:  “Suporterii vor fi încântați, mai ales că returul va fi acasă. Este o mare provocare pentru noi. Suntem conștienți că va fi greu, dar avem amintiri frumoase cu Real. Este o ocazie pentru jucători și club să arate că suntem puternici în Liga Campionilor. Vom înfrunta Real cu umilință, pentru că este o echipă cu jucători extraordinari, dar abia așteptăm să jucăm cu ei", a declarat Maxwell. De partea cealaltă, Emilio Butragueño, director de relații la Real Madrid, a declarat, că atât formația spaniolă cât și Paris Saint-Germain își doresc să câștige Liga Campionilor: "Asta este tragerea, nu avem ce face. Real Madrid și PSG vor să câștige Liga Campionilor, așa că am fi preferat să ne întâlnim într-o fază mai avansată. Va trebui să ne pregătim bine. PSG este o echipă valoroasă, cu jucători formidabili. Este adevărat că faptul că joacă returul acasă reprezintă un avantaj pentru ei. Dar, indiferent de asta, vor fi meciuri deschise, pentru că sunt echipe ofensive. Va trebui să fim la înălțime", a declarat Butragueno, conform L'Equipe.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.