Sport

Finala de la Vrancea Trophy va fi transmisă în direct de digi sport

Dan Chiriac
28 iun 2018 1012 vizualizări

”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, oferit de Primăria Municipiului Focșani și organizat cu susținerea Consilului Județean Vrancea va lua startul sâmbătă, 30 iunie, odată cu primele jocuri de pe tabloul calificărilor pe care se vor afla 64 de sportive. Între acestea este și focșăneanca Mihaela Micu, fosta sportivă a Tenis Club Focșani și CS Unirea Focșani, acum, elevă a Liceului cu Program Sportiv Mircea Eliade din București, unde antrenează Mihai Buzărnescu, tatăl și antrenorul revelației anului în circuitul WTA, Mihaela Buzărnescu. Pimele întâlniri de pe tabolul principal sunt programate să înceapă luni, 2 iulie, după stabilirea listei jucătoarelor venite din calificări. Pe tabloul principal vor intra și două jucătoare deținătoare de wild-card. Tot pentru luni este programată și conferința de presă ce va marca deschiderea oficială a turneului internațional de tenis feminin, dotat cu premii de 15.000$ și 12 puncte WTA, pentru câștigătoare, ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”. Conferința de presă va avea loc, începând cu ora 13,30, la sediul firmei Scorpion, unul dintre sponsorii de tradiție ai turneului.  Cea mai importantă competiție sportivă internațională din Vrancea din  ultimele decenii, ale cărei jocuri se vor disputa pe Arenele George Bucuroiu din baza sportivă a CS Unirea Focșani, se bucură și de suportul oferit de sponsorii principali Pandora, Premium Porc Group, Deep Serv, Crama Tata si Fiul de sponsorii  Scorpion, DJTS, Head, Rotary Varana, Migami, Artifex, Subway, Dulcofruct, Dili Beauty Shop ca și de partenerii Trattoria da Giuseppe, Tenuta Odobesti, Cerdac Cotesti, MonaFarm, Rompeisaj, Aqua Carpatica, Carrefour, Zboina, Rotaract, Interact, Tricotton Junior, C.J. al Elevilor. Organizatorii turneului au încheiat un parteneriat media și cu o publicație naționala dedicata tenisului: TENISite. Iar finala turneului, care este programată pentru sâmbătă, 7 iulie, va fi transmisă în direct de Digi TV.  ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea” beneficiază și de susținerea partenerilor din presa scrisă, audio-vizuală și on-line locală, dar și națională. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.