Sport

Finala Cupei României se joaca la Unirea – Odobești

Dan Chiriac
5 iun 2018 1641 vizualizări

Finala Cupei României, faza județeană, se va desfășura la Unirea – Odobești. Cu sprijinul Primăriei orașului Odobești și a primarului Daniel Nicolaș, Asociația Județeană de Fotbal va organiza duminică 10 iunie evenimentul în cadrul căruia vor fi premiate campioanele județene din sezonul 2017/2018. Evenimentul va cuprinde în deschidere  finala ligii a cincea, (ora 10.00), urmând ca cele două finaliste să fie premiate la finalul jocului. Se vor întâlni Unirea Țifești și Dinamo Tătăranu. În tur, cele două echipe au remizat, 2-2. În cazul în care partida se va încheia tot 2-2, se vor executa direct lovituri de departajare, fără a se mai disputa reprize de prelungiri. De la ora 12.15 este programata finala Cupei Romaniei, faza judeteana între echipele Sportul Ciorăști și Voința Cîrligele. În pauza acestui joc vor fi premiate campioanele județene la juniori. Astfel vor primi premii FC Panciu – juniori B1, Inizio Focșani  – juniori C, Prosport Focșani – juniori D și E. După terminarea finalei Cupei României vor fi premiate și cele două finaliste. Campioana județeană la juniori A 1, CSC Euromania Dumbrăveni va fi premiată sâmbătă 9 iunie, înaintea jocului retur de baraj disputat pe teren propriu în compania echipei Viitorul Ianca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.