Sport

Final penibil de carieră

Ziarul de Vrancea
6 iun 2017 1107 vizualizări

Cunoscutul Arda Turan s-a retras din naționala Turciei în urma unui scandal în care a insultat și a strâns de gât un ziarist

Atacantul Arda Turan și-a anunțat retragerea din naționala Turciei, după ce Fatih Terim l-a exclus din lot la meciul cu Kosovo. Terim a luat decizia deoarece jucătorul a agresat fizic și verbal un jurnalist. După incidentul de luni, președintele Federației Turce de Fotbal (TFF), Yîldîrîm Demirören, s-a întâlnit cu membrii comitetului executiv, iar apoi a discutat cu Turan, ajungând la concluzia că rămânerea jucătorului în cantonamentul din Slovenia este nepotrivită. Cotidianul Hürriyet scrie că Arda Turan l-a insultat în mai multe rânduri pe Bilal Mese, un jurnalist sportiv cunoscut, iar apoi l-a strâns de gât, în avionul care aducea echipa din Macedonia. Alți jurnaliști au intervenit pentru a calma spiritele. Jucătorul Barcelonei îi reproșa acestui jurnalist articolele scrise în cotidianul Milliyet în timpul Euro 2016 în care se arăta că Arda Turan a avut o altercație cu selecționerul Fatih Terim referitoare la împărțirea primelor între jucători. "Cine ți-a dat voie să urci la bord? Fiu de târfă! De la cine am cerșit bani?", i-ar fi spus Turan jurnalistului. Atacantul "a avut o reacție violentă pe tema informațiilor privind primele de la Euro-2016 (...), a existat agresiune fizică, Arda Turan l-a strâns de gât", a afirmat Evren Göz, jurnalist la postul NTV, care s-a aflat în avion. Fără a recunoaște explicit că a agresat jurnalistul, Turan a publicat un lung mesaj pe contul său de Instagram. "Nu accept să se ia cineva de mine, de caracterul meu sau de familia mea. Am avut dreptate să fac ce am făcut ieri? Nu știu! Dar decât să fac ceva pe la spate, prefer să spun în față", a afirmat jucătorul.

Turan a susținut o conferință de presă, ieri, în care și-a anunțat retragerea din naționala Turciei: "Dacă regret ce am făcut? Nu. Sunt liber ca o pasăre".  Jurnalistul agresat a anunțat că va depune plângere împotriva jucătorului.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.