Sport

FIFA îl recomandă pe Ionuț Radu

Ziarul de Vrancea
24 feb 2020 743 vizualizări

În perspectiva Jocurilor Olimpice care vor avea loc vara aceasta, site-ul FIFA.com a publicat o listă de cinci jucători din Europa ce pot străluci la competiţia ce se va desfăşura în Japonia.

Căpitanul selecţionatei U21 la EURO 2019,Ionuţ Radu, este unul dintre cei cinci fotbalişti, alături de Mikel Oyarzabal (Spania), Dayot Upamecano, Houssem Aouar (ambii Franţa) şi Suat Serdar (Germania). “Pentru unii jucători din naţionalele europene, anul 2020 ar putea fi un an de neuitat. Să aruncăm o privire la cinci dintre starurile de viitor care au primit laude după performanţa de la Campionatul European U21 din vara trecută şi care pot fi printre protagoniştii EURO 2020”, se scrie pe site-ul FIFA.com.

Arbitri letoni la Sevilla

Meciul FC Sevilla - CFR Cluj, programat, joi, de la ora 22.00, în manşa secundă a şaisprezecimilor Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Letonia, avându-l la centru pe Andris Treimanis.  Andris Treimanis va fi ajutat la cele două linii de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, iar rezervă va fi Aleksandrs Golubevs. Arbitri VAR vor fi Stuart Attwell şi Lee Betts.În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Kovacs fluieră la Europa League

O brigadă românească va conduce partida FC Porto – Bayer Leverkusen de ieri din returul șaisprezecimilor Ligii Europa. Istvan Kovacs va arbitra duelul din Portugalia, fiind ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene și de al patrulea oficial Marius Avram. Un alt arbitru român, Ovidiu Hațegan, se va afla în camera VAR, în calitate de asistent. Arbitrul responsabil de asistența video va fi italianul Marco Di Bello. În manșa tur, în Germania, Leverkusen s-a impus cu 2-1. Tot în Portugalia a fost delegat și Alexandru Deaconu, cel care va îndeplini rolul de observator de arbitri la un alt meci interesant din aceeași fază a competiției. Benfica o va întâlni pe Șahtior în returul disputei pe care ucrainenii o conduc cu 2-1 după partida de pe teren propriu.

Se mai joacă Euro 2020?

Vicepreședintele UEFA Michele Uva a declarat că ediția din această vară a Campionatului European, programată să se desfășoare în mai multe țări, va fi afectată doar dacă situația epidemiei de coronavirus se va înrăutăți. „Suntem într-o fază de așteptare, monitorizăm țară cu țară, fotbalul trebuie să urmeze indicațiile guvernamentale din fiecare stat. Încercăm să nu oprim, parcursul sportiv va fi blocat doar dacă situația se precipită”, a declarat Uva, la Rai Radio 1 Sport. Campionatul European de fotbal se va desfășura în perioada 12 iunie-12 iulie, în 12 orașe din 12 țări. Bucureștiul organizează patru meciuri, pe Arena Națională.

Inter – Ludogoreț, fără spectatori

Gruparea Inter Milano a anunțat oficial că meciul cu Ludogoreț Razgrad, din Liga Europa, se va disputa fără spectatori, ca urmare a cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei. FC Internazionale Milano a precizat că măsura a fost luată la recomandarea autorităților din regiunea Lombardia și cu acordul UEFA.Partida contează pentru returul 16-imilor de finală ale Ligii Europa și va avea loc joi, de la ora 22.00. În tur, Inter s-a impus la Razgrad, cu 2-0. La echipa bulgară evoluează atacantul Claudiu Keșeru și fundașii Cosmin Moți și Dragoș Grigore. În ultimele zile, în Italia au murit șapte persoane din cauza coronavirusului.

Cine îi oprește pe „ciocănari”?

Formația Liverpool a făcut încă un pas spre câștigarea titlului în campionatul Angliei, după ce a învins, scor 3-2, echipa West Ham United, în etapa a XXVII-a a campionatului Angliei. ‘Pentru Liverpool au marcat Wijnaldum (‘9), Salah (‘68) și Mané (‘81), iar pentru West Ham au punctat Diop (‘12) și Fornals (‘54). Liverpool este pe primul loc în clasament, cu 79 de puncte, urmată de Manchester City, cu 57 de puncte, și de Leicester City, cu 50 de puncte.

Negocieri cu „Ibra”

AC Milan vrea să negocieze pentru un nou contract cu Zlatan Ibrahimovic, a cărui înțelegere expiră la finalul sezonului. Deși contractul lui Ibrahimovic prevede că acesta va fi prelungit automat în cazul calificării în Liga Campionilor, totuși, directorul sportiv al AC Milan, Paolo Maldini, nu exclude începerea discuțiilor indiferent de locul ocupat în clasament. În vârstă de 38 de ani, Ibrahimovic a mai jucat la AC Milan în sezoanele 2010/2011 și 2011/2012. Ultima dată, el a evoluat pentru Los Angeles Galaxy, în MLS. El evoluează la AC Milan cu numărul 21.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.