Sport

Fete tari, suprafață hard

Ziarul de Vrancea
7 nov 2017 587 vizualizări

Meciul de tenis România – Canada se va disputa la Cluj, pe suprafață dură * Simona Halep a fost prima care a acceptat participarea

Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, a declarat, ieri, pentru News.ro, că întâlnirea România - Canada, din Grupa Mondială II a Cupei Federației se va disputa pe suprafață rapidă, la BT Arena din Cluj. ”Suprafața pe care am trecut-o în chestionarul ITF este hard. Cât despre componența echipei, încă nu este stabilită. S-a vorbit cu fetele, Simona Halep și-a manifestat intenția de a veni, a fost prima care a spus da, dar pînă atunci mai este. Mai sunt turnee și, sigur, că nu ne dorim să intervină cumva vreo accidentare", a afirmat Itu. Noul căpitan-nejucător Florin Segărceanu a declarat că o formație cu atâtea jucătoare în Top 100 WTA, precum cea a a României, merită să evolueze pe teren propriu în fața unui public numeros. "Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la Cluj, mai ales că am înțeles că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. în mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi aștepăm pe suporteri alături de noi", a declarat Florin Segărceanu, potrivit unui comunicat al Federației Române de Tenis. Partidele din Grupa Mondială II a Cupei Federației vor avea loc la 10 și 11 februarie 2018. învingătoarele și învinsele din aceste partide vor evolua în barajul de promovare în primul eșalon valoric, respectiv în cel de menținere/retrogradare în/din grupa a II-a, la 21 și 22 aprilie 2018.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.