Sport

Federer și Dimitrov, primii semifinaliști

Ziarul de Vrancea
15 nov 2017 567 vizualizări

Turneul Campionilor de la Londra se apropie de ultimele faze

*Tenismanul elvețian Roger Federer, cap de serie numărul 2, l-a învins pe germanul Alexander Zverev, locul 3 mondial, scor 7-6, 5-7, 6-1, și s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor. Meciul a fost al doilea din Grupa Boris “Becker”. În ultimele meciuri ale grupei se vor întâlni, astăzi, Roger Federer cu Marin Cilic și Alexander Zverev cu Jack Sock, ultimul fiind meci decisiv pentru calificare. În grupa “Pete Sampras”, bulgarul Grigor Dimitrov, (6 ATP) l-a învins, ieri, cu scorul de 6-0, 6-2, pe belgianul David Goffin (8). Cu două succese din tot atâtea meciuri, Dimitrov, debutant la finala sezonului, s-a calificat în semifinalele competiției de la O2 Arena din Londra. Bulgarul s-a impus, miercuri, într-o oră și 14 minute. în primul meci, el l-a învins pe austriacul Dominic Thiem. Din această grupă a făcut parte și spaniolul Rafael Nadal, locul I ATP, care s-a retras din cauza unei accidentări după primul meci, pierdut în fața lui Goffin. Pablo Carreno Busta (10 ATP), i-a luat locul lui Nadal.

La dublu,  în urma înfrângerii în fața perechii Henri Kontinen/John Peers (Finlanda – Australia), cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer  a ratat calificarea în semifinale, după victoria echipei Ryan Harrison/Michael Venus (SUA / Noua Zeelandă) în fața francezilor Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, scor 6-7, 6-4, 10-5. Harrison și Venus au câte două victorii, iar Tecău și Rojer, aceste două perechi urmând să se întâlnească astăzi. Ieri, în grupa Woodbridge / Woodford: Lukasz Kubot / Marcelo Melo (Polonia / Brazilia)  -Bob Bryan / Mike Bryan (SUA) 6-4, 6-3. Kubot și Melo sunt la a doua victorie în grupă.

 

* Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu (68 WT), principala favorită, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Toyota, cu premii de 60.000 de dolari. Buzărnescu a trecut în primul tur de sportiva americană Emina Bektas, locul 260 mondial, scor 7-5, 6-2. În optimi, Buzărnescu va evolua cu japoneza Riko Sawayanagi (302) care a învins-o pe compatrioata sa, Kyoka Okamura, scor 7-6, 7-5.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.