Sport

FCSB vrea la Pitești

Ziarul de Vrancea
15 nov 2018 522 vizualizări

Gigi Becali dorește  să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul care poartă numele lui Dobrin, dar a uitat să facă o cerere oficială în acest sens

Gigi Becali a declarat, miercuri, că FCSB va juca pe teren propriu la Pitești, în contextul problemelor cu Arena Națională. El a menționat, la Digi Sport, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar putea “închide gura” tuturor dacă ar decide ca gazonul să fie schimbat imediat și FCSB ar putea juca apoi pe gazonul respectiv. “Jucăm la Pitești. Eu nu cer favoruri Gabrielei Firea, chiar dacă e fina mea. Mi-e jenă să-i cer, dar cred că a văzut fina că un gazon se poate băga azi și peste o săptămână se poate juca și costă 60.000 de euro. Cred că își poate spăla imaginea repede cu 60.000. Cred că dacă pune gazon și joacă peste trei săptămâni, FCSB a închis gura la toată lumea. Am reparat imediat. De ce să facă licitație? Îl plătesc eu, să scadă din chirie. Dacă se vrea, se poate”, a afirmat Becali.

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a declarat că a avut doar o simplă discuție cu oficialii FCSB pentru ca echipa antrenată de Nicolae Dică să evolueze pe Stadionul “Nicolae Dobrin”, însă nu a luat nicio decizie. ”Până în acest moment nu am primit nici o solicitare fermă din partea oficialilor de la FCSB de a disputa acele meciuri pe Stadionul din Pitești. Dacă vom primi o solicitare scrisă în acest sens, o vom analiza și vom da un răspuns. Până în acest moment vă pot spune că a fost doar o simplă discuție de principiu pe acest subiect. Am văzut și eu reacțiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Pitești pentru aceste trei meciuri. Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent și în condițiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului”, a declarat edilul, potrivt contului oficial de Facebook al FC Argeș.

În eventualitatea în care oficialii roș-albaștrilor vor fi primi acceptul de a evolua la Pitești, FCSB ar urma să joace pe Stadionul din Pitești partidele cu Gaz Metan Mediaș (1 decembrie), Viitorul Constanța (8 decembrie) și CFR Cluj (20 decembrie).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.