Sport

FCSB și-a găsit atacantul ideal

Ziarul de Vrancea
20 ian 2019 611 vizualizări

Patronul a renunțat la Fortes și l-a luat pe Ioan Hora * FC Botoșani vrea să-l vândă pe Fabbrini în Bulgaria

Atacantul Ioan Hora (30 de ani) este noul jucător al FCSB, el semnând un contract pentru un sezon și jumătate. Potrivit digisport.ro., Ioan Hora a sosit ieri dimineață în București, a efectuat vizita medicală și a apoi a semnat contractul cu FCSB. Ioan Hora este al treilea jucător transferat în această iarnă de FCSB, după Florentin Matei și Adrian Stoian. În vârstă de 30 de ani, Ioan Hora a mai jucat pentru UTA, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor. Patronul stelist Gigi Becali se laudă că  a făcut cele mai bune achiziții in perioada de mercato: “ “Gata, atât..ajunge... Cred am luat cei mai buni jucători dintotdeauna..din perioada de transferuri, Matei, Iulian Cristea, Stoian și Ioan Hora.  Patru jucători am luat gratis ..zic eu că sunt cele mai bune transferuri pe care le-am făcut vreodată. Hora e genul de atacant pe care eu îl vreau, genul de atacant care îmi place mie, gen Suarez…genul de atacant mobil. El nu e un băiat care a câștigat foarte mult în afară, dar m-a impresionat. În viața mea nu am întâlnit un băiat ca el, un jucător să spună că vrea să vină la Steaua, «fă contractul cum vrei» “ a declarat Becali.

La rândul său, Ioan Hora a afirmat că a fost convins de Gigi Becali în doar cinci minute să vină la FCSB. “E un pas important în cariera mea, vreau să ajut echipa și de ce nu să putem câștiga campionatul. Cel mai mult voiam să vin și de aceea a și rămas la latitudinea dânsului să propună el ce oferta dorește. Îmi doream să ajung la o echipă de top din România și mai important e că am ajuns aici . Pe de altă parte, Becali a mai spus că transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaș a picat. “L-am atenționat, i-am dat ultimatum vineri...ce să facem?. Băiatu a vrut să vină, dar spunea că îl amenință imrpesarii că il suspendă…”

* Italianul Diego Fabbrini (28 de ani) de la FC Botoșani,  ar urma să plece din Moldova cu destinația Ludogoreț. Moldovenii s-ar fi înțeles cu bulgarii pentru trecerea lui Fabbrini, la sud de Dunăre, conform TelekomSport. În plus, Valeriu Iftime, patronul de la  FC Botoșani, i-a stabilit prețul lui Diego Fabbrini. Oficialul moldovenilor a declarat că mijlocașul nu pleacă pe mai puțin de 1.5 milioane de euro. “Sunt discuții în afara României, din prima ligă din Rusia”. În prezent, la Ludogoreț evoluează patru români (Claudiu Keșeru, Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Adi Popa), dar și fostul portar al Astrei, Plamen Iliev. Diego Fabbrini este un mijlocaș stânga, ce poate juca și ca al doilea vârf. Printre echipele la care a jucat se numără Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. Are 30 de meciuri și trei goluri în Serie A și 12 meciuri în Europa League. De asemenea, are 12 meciuri și un gol la naționala de tineret a Italiei și o selecție la naționala de seniori a Italiei.  El a ajuns la FC Botoșani în septembrie anul trecut, liber de contract. În acest timp a prins 11 meciuri și  a marcat un gol

* FC Viitorul a anunțat, duminică, pe site-ul oficial, că fostul internațional George Ogăraru s-a alăturat grupării constănțene, unde va ocupa funcția de director de scouting și relații internaționale. Ogăraru se află în cantonamentul de la Belek al echipei FC Viitorul.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.