Sport

FCSB mai speră

Ziarul de Vrancea
5 mai 2019 642 vizualizări

Echipa a câștigat trei puncte uriașe și prelungește duelul cu CFR Cluj pentru supremație în Liga I

Formația FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Tănse (’34 – din penalty) și Dennis Man (‘90^5). Oaspeții au deschis scorul dintr-un penalty acordat la un fault stupid al lui Donkor asupra lui Florinel Coman. Până atunci, oltenii dominaseră ostilitățile și rataseră prin Mihăilă și Bărbuț. După golul marcat de Tănase, meciul a fost o goană a gazdelor pentru egalare, dar cel mai aproape de gol a fost Dennis Man de la oaspeți. Și paraguayanul Meza Colli, care l-a înlocuit pe Andrei Cristea în echipa craioveană, a ratat o ocazie uriașă. În final, FCSB a făcut pasul înapoi, Craiova și-a terminat benzina, iar Man și-a răscumpărat ratarea, înscriind al doilea scor al echipei conduse de Gigi Becali și Mihai Teja.

FCSB este la două puncte de liderul CFR Cluj, care va juca în etapa a opta luni, cu Astra Giurgiu. “Felicit jucătorii pentru dăruire. Am întâlnit o echipă puternică. Cred că am fost peste ei. Am făcut un meci bun tactic. Sperăm până la capăt, mai avem două finale pe care vrem să le câștigăm. Rețeta este atitudinea, dăruirea, determinarea...”, a spus, după meci, antrenorul FCSB, MihaiTeja. Omologul său de pe banca olteană, Corneliu Papură, a menționat: “Eram încrezător că vom reuși un rezultat pozitiv, am simțit jucătorii capacitați pentru acest joc. Mi se pare injust rezultatul, cel puțin meritam să înscriem. Regretul este în seara asta că pentru publicul care a venit un am înscris. Ne-am creat ocazii destul de bune. Trebuie să fim încrezători, pentru că am arătat un potențial destul de bun în fața unei echipe de pe locul doi care nu ne-a fost cu nimic superioară”, a spus Papură la Digi Sport.

Înaintea meciului Astra Giurgiu – CFR Cluj, care s-a disputat aseară, FCSB avea două puncte în urma CFR Cluj (42 puncte, față de 44).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.